Nejprodávanější e-knihy - září 2019
sci-fi

Měsíc mého života - 20%
Utěsněte si skafandry, dlouhá cesta začíná… Právě vychází první, nově revidovaný svazek příběhů Kuby Nedomého a Dědka Čucháka, dvou lidí, jimiž život zametl tak silně, až skončili v lunárním habitatu na Měsíci.
sci-fi
Ukázky

Měsíc mého života

189 Kč
151 Kč
Mimo prostor a čas - 20%
(2x)

První český knižní výbor z povídek mistra světové fantastiky Od uliček středověkého města Averoigne hemžících se upíry až po zářivé kupole posledního obydleného světadílu Zothique nás Clarke Ashton Smith, tento čaroděj světové fantastiky, provádí po zapomenutých říších nekromancie a nočních můr, ztracených světů a dalších dimenzí.

sci-fi
Ukázky

Mimo prostor a čas

249 Kč
199 Kč
Mír prohrává - 20%
Na poručici Džasminder Čaudry se usmálo štěstí. Přežila. Deneva, její domovský svět, ale dopadla o poznání hůře. Borgové změnili povrch v nekonečnou pustinu neschopnou udržet život. Přežili jen ti, kdo se včas evakuovali, a Čaudry může jen doufat, že její rodina byla mezi nimi.
sci-fi
Ukázky

Mír prohrává

249 Kč
199 Kč
Ostré stříbro - 20%
Šestá kniha z cyklu Gauntovi duchové.
sci-fi
Ukázky

Ostré stříbro

149 Kč
119 Kč
První a jediní - 20%
Generál Imperiální gardy přeběhl k nepříteli a hrozí, že prozradí vojenská tajemství kritická pro další osud Křížového tažení Sabbatinými světy.
sci-fi
Ukázky

První a jediní

149 Kč
119 Kč
Star Trek: Zkouška ohněm: Kirk - Hvězda - 20%

V JEDINÉM OKAMŽIKU…

se životy trojice mužů navždy změní.

sci-fi
Ukázky

Star Trek: Zkouška ohněm: Kirk - Hvězda

249 Kč
199 Kč
Vězení - 19%
Rok 2057. Všechny pesimistické předpovědi se naplnily. V důsledku globálního oteplování se dříve úrodná místa proměnila v poušť, není co jísta pít, na jihu zuří války o vodu a na celé planetě se lidé potýkají s důsledky zvýšeného výskytu chorob..
sci-fi
Ukázky

Vězení

52 Kč
42 Kč
Zbraně Tanith - 20%
Na Sabbatiných světech kacířské síly tvrdě vzdorují křížové výpravě. Imperiální síly, nebezpečně rozptýlené a odříznuté od zásobování zmutovanými nepřáteli, začínají být zatlačovány do defenzivy.
sci-fi
Ukázky

Zbraně Tanith

149 Kč
119 Kč
Impérium - 20%
Série Romana Bureše vstupuje do finále. V prvním dílu jsme byli svědky zmatení časoprostoru, ve kterém se hrdinka Toňa snažila především přežít, druhý byl příběhem o upevňování moci. Závěrečný díl je svědkem utváření nové Evropy. O vládu nad kontinentem nyní soupeří dvě největší impéria, která…
sci-fi
Ukázky

Impérium

239 Kč
191 Kč
Kalandrova dcera - 20%
(1x)
Příběh se odehrává v blíže neurčené budoucnosti, v době relativní společenské konsolidace, která následovala po období terorismu a s ním spojeného pravicového populismu.
sci-fi
Ukázky

Kalandrova dcera

169 Kč
135 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 70 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 > >>