Nejprodávanější e-knihy - září 2019
sci-fi

Predátoři
(1x)
Lidé už dávno ovládli svou planetu a chtějí víc, ovládnout vesmír - i čas. Možnost podívat se do minulosti je tak lákavá - spatřit svět před stamilióny lety. Svět rodících se kontinentů, svět patřící největším predátorům, co kdy na Zemi žili.
sci-fi
Ukázky

Predátoři

179 Kč
Zjevení Cthulhu
(2x)
Výběr z díla jednoho z nejvýznamnějších hororových spisovatelů 20. století. Šestice povídek, mezi nimiž jsou i slavné a klasické texty „Volání Cthulhu“, „Hrůza v Dunwichi“ a „V horách šílenství“.
sci-fi
Ukázky

Zjevení Cthulhu

165 Kč
JFK 37 - Město mrtvých I
Johnu F. Kovářovi nedává spát záhada propojených světů, které dosud navštívil. Jeho společník Durand buduje obchodní impérium a bývalý agent chce v budoucnu sílu velké společnosti využít. Je proto třeba ji zabezpečit proti útokům zvenčí.
sci-fi
Ukázky

JFK 37 - Město mrtvých I

109 Kč
Válka s Mloky
(3x)
Námořník českého původu objeví v Tichém oceánu zvláštní druh učenlivého, obřího mloka. Lidé zneužijí schopností těchto tvorů a zotročí celý mločí druh. Mloci se však přiučí i špatným lidským stránkám a začnou mít dobyvatelské choutky.
sci-fi
Ukázky

Válka s Mloky

49 Kč
Blackout
První náraz Elektrické smrti zachytili policisté, hasiči, zdravotníci, zatímco jiní kradli a šplhali se k moci. Po rozpadu technologických sítí zmizely i struktury sociální a mocenské. Sci-fi román.
sci-fi
Ukázky

Blackout

79 Kč
JFK 30 - Přežít
Šumavskými hvozdy zní zvuky motorových pil, pod kořeny prastarých smrků se probouzí armáda hladových zmutovaných brouků a paní Šubrtová peče borůvkový koláč…
sci-fi
Ukázky

JFK 30 - Přežít

129 Kč
Mycelium II:  Led pod kůží
(18x)

Druhá z posvátných össenských drog. Zaostří mysl na vzdálený cíl. Ukáže směr. Najde spojení. Otevře cestu odsud až do vesmíru. A z vesmíru – sem.

sci-fi
Ukázky

Mycelium II: Led pod kůží

198 Kč
Arkonidský lovec - 30%
Kantiran se dostává na Arkon, do centra impéria, a absolvuje školní dráhu kadeta. A také se dozvídá, kdo jsou jeho skuteční rodiče: Pozemšťan Perry Rhodan a Ascari da Vivo, admirálka impéria.
sci-fi
Ukázky

Arkonidský lovec

30 Kč
21 Kč
Hyperšok - 30%
Kantiranův divoký útěk pokračuje - jeho cíl je přitom stále nejistý. Současně dochází v Mléčné dráze k zásadním změnám, a to v míře, která překračuje všechna očekávání...
sci-fi
Ukázky

Hyperšok

30 Kč
21 Kč
Planeta mýtů - 30%
Perry Rhodan a Atlan se vypravili na nebezpečný let. Do jak velké míry je ve skutečnosti jejich průlom do hvězdného oceánu riskantní, nemohou ovšem ještě vědět - stejně jako nikdo z jejich přátel, kteří zůstali na palubě Leifa Erikssona.
sci-fi
Ukázky

Planeta mýtů

30 Kč
21 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 70 položek
<< < 1 .. 5 6 7