Nejprodávanější knihy - září 2019
zdraví a životní styl

6 klíčů - 11%
Plán pro krásu
S knihou Ovládněte svůj metabolismus byla jednou z prvních, kdo nám ukázal, jak převzít kontrolu nad metabolickými pochody, jež se skrývají za našimi problémy s váhou a se zdravím.
zdraví a životní styl

6 klíčů

134 Kč
119 Kč
Cesta osvobození
(1x)
I kdyby vám zbýval jeden nebo dva týdny života, pořád můžete hluboce žít v každém okamžiku svého života.
zdraví a životní styl

Cesta osvobození

179 Kč
Cviky pro zdravé nohy - 11%
Trpíte vbočením palce, příčným plochonožím a podobně? Díky této knize zjistíte, co činí chodidla stabilními a bez bolesti. Místo nudné gymnastiky na vás čekají velice účinná cvičení metodou Spiraldynamik®.
zdraví a životní styl

Cviky pro zdravé nohy

178 Kč
158 Kč
Deník celiačky - 11%
Nahlédnutí pod pokličku života celiaka. Seznámení se s tím, jak se vypořádat s běžnými denními situacemi, s nepochopením okolí, ale například i s cestováním.
zdraví a životní styl

Deník celiačky

233 Kč
207 Kč
Divoká síla - 11%
Jako žena jste kódována k síle a cesta uvedomení si bohatosti a krásy této síly – vaší Divoké síly – se nachází v rytmu a promenách vašeho menstruačního cyklu.
zdraví a životní styl
Ukázky

Divoká síla

405 Kč
360 Kč
Dýchání jako živoucí dění
Kniha obsahuje řadu vyobrazených dechových cvičení, ale bez vykonstruovaných dechových technik. Jde pouze a jen o to, poznat vlastním prožitím přirozený, původní dech, přijmout jej a dát mu možnost, aby se rozvíjel.
zdraví a životní styl

Dýchání jako živoucí dění

220 Kč
Hormonální jógová terapie - pro muže - 11%
Tato kniha vám představuje přirozenou techniku hormonální jógové terapie k odstranění stresu a opětovnému aktivování tvorby testosteronu a ostatních hormonů ve vašem těle. Je skvělou pomůckou pro pravidelné cvičení doma...
zdraví a životní styl

Hormonální jógová terapie - pro muže

385 Kč
342 Kč
Jídlo a proměna - 50%
(1x)
Na jídlo a potraviny dnes projikujeme myšlenky, které už nemají nic společného s nutným zajištěním základních životních potřeb. Nenaplněné emoční či sexuální potřeby uspokojujeme jídlem, které je vždy po ruce.
zdraví a životní styl
Ukázky

Jídlo a proměna

198 Kč
99 Kč
Karel Voříšek: Žij teď - 11%
Žij teď. Dvě slova s velkou silou. Patláme se v tom, co bylo, bojíme se, co přijde a zapomínáme žít. Existuje recept na život? Karel Voříšek vyrazil na jih Indie za ajurvédou, vědou o životě.
zdraví a životní styl

Karel Voříšek: Žij teď

269 Kč
239 Kč
Klid - 25%
50 cvičení vědomé pozornosti, která vám pomohou zbavit se stresu, ať už jste kdekoli. Bez ohledu na to, co děláte a jak moc máte práce, vždy můžete znovu najít svůj vnitřní klid.
zdraví a životní styl

Klid

198 Kč
148 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 155 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 16 > >>