Nejprodávanější Kniha - září 2019
kuchařky

Jíst a žít
„Kniha Jíst a žít! je o mém hledání „zlaté střední cesty“ našich prababiček v současné uspěchané době. Nakonec jsem ji našla – na zahradě, v přírodě i ve městě.
kuchařky

Jíst a žít

269 Kč
Karolína - Každý den je svátek - 11%
Gastronomická novinářka a televizní kuchařka Karolína Kamberská je přesvědčená, že každý den může být malou slavností, pokud chceme...
kuchařky

Karolína - Každý den je svátek

134 Kč
119 Kč
Pes, který jedl lanýže - 11%
Víte, co jsou „nahaté“ ravioly, jak se dělá „svaté víno“ a jak chutná scottadito neboli „spálený prst“? Proč je lepší kupovat králíka i s hlavou a co to znamená, když mají těstoviny „duši“?
kuchařky

Pes, který jedl lanýže

358 Kč
318 Kč
Radost z jídla - 11%
Kniha o zásadách zdravého a správného stravování je rozšířena o základní léčebné prostředky - obklady a léčebné nápoje, které jsou nejen popsány, ale i názorně ukázány na DVD.
kuchařky

Radost z jídla

341 Kč
303 Kč
Recyklovaná kuchařka Jitky Rákosníkové - 11%
Kuchařka je průvodcem pro neplýtvání všemi základními skupinami potravin: pečivem, masem, luštěninami, rýží a obilovinami, mléčnými výrobky, bramborami a zeleninou.
kuchařky
Ukázky

Recyklovaná kuchařka Jitky Rákosníkové

287 Kč
255 Kč
Staropražská kuchařka - Rusky - 11%
Více dárkový předmět a kuriozita než klasická kuchařka, a přece se můžete zároveň inspirovat spoustou prastarých receptů, které znovu objevil nedávno zesnulý znalec historické kuchyně Viktor Faktor.
kuchařky

Staropražská kuchařka - Rusky

314 Kč
279 Kč
Světový atlas whisky - 11%
Představujeme vám rozsáhlého průvodce světem whisky od oceňovaného autora, Dava Brooma.
kuchařky

Světový atlas whisky

891 Kč
792 Kč
Tisíc dnů v Toskánsku - 11%
Americká šéfkuchařka Marlena de Blasi má dvě životní vášně – lásku a jídlo. Obojí nachází v míře vrchovaté v toskánské vesničce San Casciano dei Bagni, kam se přestěhuje z Benátek se svým italským manželem Fernandem.
kuchařky

Tisíc dnů v Toskánsku

268 Kč
238 Kč
Uzeninové delikatesy - 11%
Chorizo, prosciutto, anglická slanina, parmská šunka, pancetta, mortadella… Výběr těch nejlahodnějších uzenin z různých koutů Evropy potěší každého labužníka.
kuchařky

Uzeninové delikatesy

441 Kč
392 Kč
Vaříme pro batolata - 11%
Uvařit rychle, zdravě a tak, aby jídlo bylo vhodné i pro dítě? A navíc tak, aby chutnalo i dospělému? Ano, jde to a je to mnohem jednodušší, než byste si mysleli.
kuchařky

Vaříme pro batolata

161 Kč
143 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 92 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 10 > >>