Nejprodávanější Kniha - září 2019
kuchařky

Kouzlo kvásku - 11%
Domácí pečení chleba – pro spoustu lidí zpočátku něco naprosto nepředstavitelného. V momentě, kdy si však upečete svůj první chleba s použitím vlastnoručně vedeného tradičního kvásku, tak jste zvítězili.
kuchařky

Kouzlo kvásku

251 Kč
223 Kč
Letní kuchařka - 11%
Kuchařka sestavená z receptů z časopisu Prima Fresh přináší nápady pro lehké letní vaření.
kuchařky

Letní kuchařka

269 Kč
239 Kč
Luštěninová kuchařka se spoustou zeleniny - 11%

Neházejte hrách na stěnu. Uvařte z něj skvělou večeři! S knihou Petra Klímy objevíte kouzlo moderní veganské kuchyně. A protože zásadní součást zdravého jídelníčku představují bílkoviny, je věnována luštěninám jako jejich kvalitnímu rostlinnému zd

kuchařky

Luštěninová kuchařka se spoustou zeleniny

404 Kč
359 Kč
Polévky ze Svatojánu - 11%
(1x)
Polévka je grunt, říkávaly s oblibou naše babičky. A měly pravdu. Můžete jimi nahradit hlavní jídlo a cítit se sytí, plní energie a vitality. Polévky z této knihy jsou chutné, plné zeleniny, luštěnin, obilovin i bylinek.
kuchařky

Polévky ze Svatojánu

296 Kč
263 Kč
Přerušovaný půst - 11%
Krátký půst, dlouhý život. Tak jednoduše se dá shrnout blahodárný vliv, který na naše zdraví má několikahodinový nebo denní půst. U přerušovaného půstu se omezí příjem potravin na několik hodin denně. Přitom nemusíte počítat kalorie, ani se zřík
kuchařky

Přerušovaný půst

269 Kč
239 Kč
Super jednoduché veganské sýry - 11%
Od dob, kdy se výroba veganských sýrů pojila s prapodivnými surovinami, které nebyly k sehnání a spoustou drahého náčiní uplynulo už mnoho času.
kuchařky

Super jednoduché veganské sýry

269 Kč
239 Kč
Tak trochu jiná kuchařka - 11%
Úspěšná YouTuberka Kamila Lindová alias Camie spojila síly s maminkou a společně vám přinášejí recepty na jídla, která důvěrně znáte, ovšem v nové, veganské úpravě.
kuchařky

Tak trochu jiná kuchařka

314 Kč
279 Kč
Zdravě jíst - 11%
(1x)
V této kuchařce najdete 70 receptů, které spojuje absence bílé mouky, cukru, palmového oleje a tropických plodin. Samozřejmostí je, že všechna jídla jsou 100% rostlinná a vařená s co největším důrazem na lokální produkci.
kuchařky
Ukázky

Zdravě jíst

251 Kč
223 Kč
„Spanilost Vaše cizozemcům se líbí…“ - 11%
Kolektivní monografie s názvem „Spanilost Vaše cizozemcům se líbí…“ přibližuje v mezioborovém pohledu vývoj a proměny českých kuchařských knih vydávaných v průběhu „dlouhého“ 19. století.
kuchařky

„Spanilost Vaše cizozemcům se líbí…“

431 Kč
383 Kč
Ještě více hojnosti - 11%
(1x)
Zelenina jako hlavní jídlo, barevné a lákavé obiloviny – odvážná, svěží a nepřetržitá revoluce ve stravování. Tak lze charakterizovat tuhle nádhernou kuchařku, poutavou svými recepty, komentáři autora o surovinách, vaření a jídlech.
kuchařky

Ještě více hojnosti

449 Kč
399 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 92 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 10 > >>