Nejprodávanější tituly - září 2019
hobby

Naučte se fotografovat dobře
Bryan Peterson, autor bestsellerů o (digitální) fotografii, shrnul své předchozí knihy do jediné praktické příručky.
hobby

Naučte se fotografovat dobře

440 Kč
Svého psa nestřílejte
(5x)
Tato úžasná, jasně srozumitelná a nesmírně užitečná kniha je určena každému, kdo by rád porozuměl nebo změnil chování nějakého živého organismu - ať už jde o štěkajícího psa, hlučného souseda, nepřátelskou kočku nebo vaše vlastní zlozvyky.
hobby

Svého psa nestřílejte

297 Kč
Tai chi
Kniha seznamuje zajímavou a originální formou s čínským bojovým uměním Tai chi.
hobby
Ukázky

Tai chi

135 Kč
Kytara
Základy hry na kytaru, a to až k úplnému zvládnutí nástroje. Přes 100 textů nejznámějších písní. Základy hudební teorie. Vhodná pro samouky i pro hudební školy.
hobby

Kytara

143 Kč
Chov koček
(1x)
Po delší době se všem milovníkům koček dostává do rukou publikace, která se věnuje chovu koček v celé šíři. Vedle tradičních, zkušenostmi ověřených postupů v péči o kočky i o jejich odchovu tu najdou informace nanejvýš aktuální.
hobby
Ukázky

Chov koček

254 Kč
Objektivy 2007/2008
Kniha je rozdělena do tématických celků a představí 12 značek světových výrobců skel (Canon, Nikon, Sigma, Tamron, Tokina, Olympus, Panasonic, Pentax, Sony, Carl Zeiss, Samsung a Lensbabies) se všemi jejich - v současnosti dostupnými objektivy.
hobby

Objektivy 2007/2008

134 Kč
SAS - Příručka jak přežít
(1x)
Tato publikace vám umožní zvládnout jakoukoli situaci tak jako speciálně vycvičení vojáci jednotek SAS. Obsahuje rady z oblastí: strategie, tábornictví, výkladu map, první pomoci, předpovědi počasí, přežití na moři či při pochodu v horách a džungli.
hobby

SAS - Příručka jak přežít

314 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 57 položek
<< < 1 .. 4 5 6