Nejprodávanější tituly - září 2019
film a divadlo

Jak Hurvínek potkal Mozarta - 20%
Příhody neposedného zlobivce Hurvínka, jeho kamarádky Máničky, psa Žeryka a taťuldy Spejbla v klasickém podání Martina Kláska, Heleny Štáchové a dalších.
film a divadlo
Ukázky

Jak Hurvínek potkal Mozarta

99 Kč
79 Kč
Jak Hurvínek vyvdal Marii Terezii - 20%
Příhody neposedného zlobivce Hurvínka, jeho kamarádky Máničky, psa Žeryka a taťuldy Spejbla v klasickém podání Heleny Štáchové a Martina Kláska.
film a divadlo
Ukázky

Jak Hurvínek vyvdal Marii Terezii

99 Kč
79 Kč
Lidojedi - 11%
Divadelní hra v interpretaci Oldřicha Kaisera, Gabriely Vilhelmové, Jana Dolanského a dalších.
film a divadlo

Lidojedi

179 Kč
159 Kč
O Hurvínkovi a králi husitském - 20%
Příhody neposedného zlobivce Hurvínka, jeho kamarádky Máničky, psa Žeryka a taťuldy Spejbla v klasickém podání Miloše Kirschnera, Heleny Štáchové, Josefa Horáka, Jiřího Stárka a Miroslava Černého a dalších.
film a divadlo
Ukázky

O Hurvínkovi a králi husitském

99 Kč
79 Kč
Věc Makropulos - 11%
Slavná divadelní hra s tématem dlouhověkosti Věc Makropulos byla poprvé uvedena na jevišti vinohradského Městského divadla v roce 1922. Žánrovým určením je to komedie o třech dějstvích s přeměnou, byť v konečném vyznění komedií velmi hořkou.
film a divadlo

Věc Makropulos

269 Kč
239 Kč
Záskok - 20%
Další nahrávky ze slavné ságy děl Divadla Járy Cimrmana, jehož hlavními autory jsou Zdeněk Svěrák a Ladislav Smoljak. Na audioknize zazní nejen hlasy autorů, ale i mnohých dalších.
film a divadlo
Ukázky

Záskok

99 Kč
79 Kč
Kinematografie zapomnění - 11%
Kniha je pokusem o zachycení přelomového období konce reformního procesu roku 1968 a počátku normalizace československé kinematografii. Kniha získala cenu Magnesia Litera 2012 za objev roku.
film a divadlo

Kinematografie zapomnění

495 Kč
440 Kč
Poklady z archivu - 20%
Řada ze zařazených záznamů je z anonymních, nedatovaných zdrojů, některé jsou naopak velmi přesně označeny, jako celek však opět upozorňují na tak podivuhodnou osobnost jako byl Jan Werich.
film a divadlo
Ukázky

Poklady z archivu

99 Kč
79 Kč
Mrtvý muž - 11%
Známému americkému filmovému kritikovi Jonathanu Rosenbaumovi se zde na malé ploše podařilo předestřít nezvykle širokou paletu fakt a kontextových informací ke kultovnímu filmu Jima Jarmusche Mrtvý muž.
film a divadlo

Mrtvý muž

170 Kč
151 Kč
Afrika - 20%
"V pořadí objevů 14. Cimrmanova hra nás zavede do nitra kontinentu téměř nedotčeného civilizací. Čeští cestovatelé se tu setkají s podivným kmenem lidojedů a málem skončí na jejich jídelním lístku."
film a divadlo
Ukázky

Afrika

99 Kč
79 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 67 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 > >>