Nejprodávanější tituly - září 2019
osobní rozvoj

Přednášejte jako na TEDu - 11%
(1x)
Kniha Přednášejte jako na TEDu (v orig. TED Talks) se po vydání počátkem května 2016 okamžitě stala bestsellerem podle New York Times. Byla přeložena do 25 jazyků.
osobní rozvoj

Přednášejte jako na TEDu

314 Kč
279 Kč
Musicophilia - 11%
Oliver Sacks, nazývaný "dvorní básník medicíny", ve své další významné knize s názvem Musicophilia pátrá po místě, které hudba obývá v našem mozku, a po tom, jak ovlivňuje náš psychický i fyzický stav.
osobní rozvoj

Musicophilia

399 Kč
354 Kč
Psychomagie - 11%
(2x)
Jsme nemocní. I když navenek můžeme překypovat zdravím, každý si v sobě nese nějaké trauma – nejčastěji z útlého dětství – které mu brání plně se realizovat a vést šťastný a plnohodnotný život.
osobní rozvoj

Psychomagie

312 Kč
278 Kč
Zvířata v překladu
(1x)

Jak zvířata vnímají svět? Cítí bolest? Co mají rády a co v nich vzbuzuje zlost nebo strach?

Kniha Zvířata v překladu vysvětluje chování zvířat, přičemž se zaměřuje zejména na zvířata žijící v blízkosti člověka, tedy na hospodářská a domácí.

osobní rozvoj

Zvířata v překladu

239 Kč
Noční škola
Britský vědec, spisovatel a popularizátor vědy Richard Wiseman představuje novou vědu o spánku: přehledně uspořádaný soubor nejnovějších vědeckých poznatků o spánku, jeho důležitosti a nebezpečích spojených s jeho nedostatkem.
osobní rozvoj

Noční škola

135 Kč
Pohled do slunce - 6%
Ranou, kterou ve své osmé beletristické knize psychoterapeut I. D. Yalom otevírá, a která každého z nás po celý život provází, je vědomí vlastní smrtelnosti.
osobní rozvoj

Pohled do slunce

268 Kč
252 Kč
Cesta nespoutané ženy - 20%
(5x)
Po bestselleru Cesta pravého muže - knize, která pomáhá statisícům mužů po celém světě spojit se se svou podstatou, zorientovat se v sobě, v ženách, sexu, kariéře a poslání - mají konečně i české čtenářky v rukou překlad Deidovy "bible" pro ženy.
osobní rozvoj
Ukázky

Cesta nespoutané ženy

194 Kč
155 Kč
Konec prokrastinace - 11%
(6x)
Jádrem knihy je osm konkrétních praktických nástrojů osobního rozvoje, které vám pomohou k větší motivaci, efektivitě, produktivitě a celkově dlouhodobější spokojenosti.
osobní rozvoj

Konec prokrastinace

341 Kč
303 Kč
Ženské příběhy I. - 11%
(2x)
Příběhy, které vycházejí z pravdivé zkušenosti několika desítek odvážných žen, které se rozhodly promluvit nahlas o tom, co je tichým tabu.
osobní rozvoj

Ženské příběhy I.

257 Kč
228 Kč
Konflikty a vyjednávání - 20%
Upravené a doplněné vydání knížky uznávaného autora, poradce a lektora ukazuje, čím mohou být konflikty prospěšné, jaký význam mají jak pro vedení a řízení firem, tak v lidském životě.
osobní rozvoj
Ukázky

Konflikty a vyjednávání

161 Kč
129 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 314 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 32 > >>