Nejprodávanější Kniha - září 2019
filosofie a náboženství

Koncept kontinua - 6%
(21x)
Autorka ve své světově proslulé knize vysvětluje, jak je potřeba zacházet s našimi dětmi, aby z nich vyrostly spokojení a samostatní lidé, kteří si nepotřebují „léčit“ své deprivace z dětství.
filosofie a náboženství

Koncept kontinua

168 Kč
158 Kč
Tao te ťing  (váz.) - 11%
(5x)
Základní text taoismu, jenž patří více než dva tisíce let k hlavním zdrojům čínského myšlení. Je nejčastěji překládaným čínským textem do západních jazyků a dnes je považován za jedno z klíčových děl světové filosofie.
filosofie a náboženství

Tao te ťing (váz.)

295 Kč
262 Kč
Vnitřní inženýrství - Jogínův průvodce k radosti - 20%
Indický jogín a mystik s velice moderním a mladistvým náhledem na svět a velkým smyslem pro humor popisuje svou vlastní cestu k osvícení a vysvětluje, jak můžeme odemknout obrovský potenciál svých skrytých možností.
filosofie a náboženství

Vnitřní inženýrství - Jogínův průvodce k radosti

399 Kč
319 Kč
Asklépios - 11%
(1x)
Dialog Asklépios bývá řazen mezi tzv. filosofická hermetika. Podobně jako texty tzv. Corpus Hermeticum, které autor prokazatelně znal, netvoří jednotný myšlenkový celek, ale shrnuje v podstatě všechny aspekty antického hermetismu.
filosofie a náboženství

Asklépios

116 Kč
103 Kč
Co je realita? - 11%
"Realita" je jedním z nejčastěji zneužívaných slov ve všech jazycích světa. Všichni věříme, že víme, co se pod ním skrývá. Jsme-li však dotázáni, zjistíme, že má tolik různých významů, kolik je lidí na zemi.
filosofie a náboženství

Co je realita?

241 Kč
214 Kč
Dobré srdce - 11%
(2x)
Záznam londýnského semináře, na němž dalajlama komentoval vybrané ukázky z evangelií. Ve svých výkladech dalajlama dodává těmto zdrojům křesťanské víry nový rozměr a nachází mnoho podobností mezi křesťanskou a buddhistickou naukou.
filosofie a náboženství

Dobré srdce

259 Kč
230 Kč
Kdo byl Melchisedek? - 11%
Král a kněz Melchisedek je v biblických knihách více méně okrajovou postavou. Přesto dvě krátké zmínky o něm vyvolaly v židovském i křesťanském prostředí celou řadu intepretací, v nichž se tato tajemná postava těší velké pozornosti.
filosofie a náboženství

Kdo byl Melchisedek?

323 Kč
287 Kč
Léčivé faktory pro sociální organismus - 11%
Přednáškový cyklus pojednává o impulsech duchovních světů ve vývoji společnosti a jejich pochopení pro vývoj jedince jako svobodné individuality.
filosofie a náboženství

Léčivé faktory pro sociální organismus

225 Kč
200 Kč
Moc a síla dákiní - 11%
V knize Moc a síla dákiní nám autorka Michaela Haas představuje dvanáct žen, spolupodílejících se od šedesátých let dvacátého století zásadním způsobem na šíření a utváření tibetského buddhismu na Západě.
filosofie a náboženství

Moc a síla dákiní

449 Kč
399 Kč
Samostudijní kurz politického islámu - 11%
(1x)
Tento samostudijní kurz vychází ze tří islámských zdrojových textů: koránu, síry (Mohamedova životopisu) a hadísů (jeho tradic).
filosofie a náboženství

Samostudijní kurz politického islámu

134 Kč
119 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 323 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 33 > >>