Nejprodávanější Kniha - září 2019
filosofie a náboženství

Tajemství vývoje lidstva - 11%
Ve vývoji lidstva jsou určité principy a zákonitosti, které nejsou běžně známé a veřejnosti dostupné. Rudolf Steiner v tomto cyklu přednášek zpřístupňuje lidem informace, které hýbou dějinami lidstva, přesto, že jsou jako by za oponou vývoje.
filosofie a náboženství

Tajemství vývoje lidstva

225 Kč
200 Kč
Výchova rodičů 1 - 11%
Tato kniha věnuje tolik pozornosti duchovnímu stavu rodičů z toho důvodu, že hlavním faktorem výchovy dětí je právě směr, kterým se rozvíjejí rodiče dětí, cíle, které rodiče dětí upřednostňují, a smysl života, který rodiče vyznávají.
filosofie a náboženství

Výchova rodičů 1

332 Kč
295 Kč
Co je nového v logice
Zajímá vás, kam se posunula logika od dvacátého století? Kde všude se logika uplatňuje? Co obnáší spojení logiky a lingvistiky nebo logiky a psychologie?
filosofie a náboženství
Ukázky

Co je nového v logice

90 Kč
Hymny o ráji - 11%
Hymny o ráji svatého Efréma Syrského vznikly jako katechetické rozjímání o Adamově prvotní kráse a o jeho kněžské úloze v ráji, kde směl pobývat v blízkosti jeho nitra – tajemné Boží přítomnosti.
filosofie a náboženství

Hymny o ráji

215 Kč
191 Kč
Příběhy rabiho Nachmana - 11%
Kniha proslulého židovského filosofa Martina Bubera (1878–1965) Příběhy rabiho Nachmana vyšla poprvé v r. 1906. Jde o výběr výroků a tvůrčí převyprávění části příběhů z původní textové sbírky Sipurej ma‘asijot, tradující výroky, příběhy a pohádky.
filosofie a náboženství

Příběhy rabiho Nachmana

231 Kč
206 Kč
Rukopisy z Nag Hammádí 5 - 11%
(1x)
Další svazek "Rukopisů z Nag Hammádí" přináší komentovaný překlad dalších tří koptských spisů: Tajné knihy Janovy, Poučení Silvanových a Egangelia Egypťanů, zvaného též Velká kniha svatého neviditelného ducha.
filosofie a náboženství

Rukopisy z Nag Hammádí 5

269 Kč
239 Kč
Síla ticha - 11%
Hluk je - jak si všiml slavný Lewisův zkušený ďábel - hudbou pekla. Robert Sarah nám nabízí skutečně vztahující, vytříbeně podanou úvahu o důležitosti nalézání ticha v našich vlastních životech a o tom, co můžeme skrze toto ticho objevit...
filosofie a náboženství

Síla ticha

233 Kč
207 Kč
Srdce kontemplativní modlitby - 11%
(1x)
Mystické křesťanství. Náročný, avšak neuvěřitelně hluboký text, jehož každé slovo, je-li správně pochopeno, míří k cíli, který je skryt přímo v nás.
filosofie a náboženství

Srdce kontemplativní modlitby

313 Kč
278 Kč
Výbor z drobných českých spisů - 11%
Výbor z Husových menších českých spisů.
filosofie a náboženství

Výbor z drobných českých spisů

296 Kč
263 Kč
Zdravá církev - 11%
Musíme se přepnout do "misijního nastavení". Začíná se říkat, že místo "teologie misie" potřebujeme "misijní teologii". Na misii nelze nadále nahlížet jako na jednu z větví teologie. Veškerá teologie musí být ve svém zaměření misijní.
filosofie a náboženství

Zdravá církev

198 Kč
176 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 323 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 33 > >>