Nejprodávanější knihy - září 2019
duchovní teorie a směry

Civilizace a mravnost - 11%
(1x)
Autor se již od mládí zabýval myšlenkou, zda má lidský život nějaký smysl. Napsal mnoho publikací na toto téma, které zaujaly širokou veřejnost. Jeho kniha odráží autorovy nejnovější poznatky, které srozumitelnou formou předkládá čtenářské veřejnosti.
duchovní teorie a směry

Civilizace a mravnost

269 Kč
239 Kč
Vzít život do vlastních rukou - 11%
Práce s biografií je dnes velmi aktuální. Tento druh terapeutické práce je důležitý nejen pro lidi, kteří se ocitli v nouzových či krizových situacích, nebo pro ty, již hledají pomoc při zdolávání nemoci.
duchovní teorie a směry

Vzít život do vlastních rukou

216 Kč
192 Kč
Meditace do svatyně, do křesla a do deště aneb vesele i vážně o zdraví duše - 11%
Vážná i humorná výpověď o hledání obyčejného člověka, který touží po přesahu. Zároveň je tato výpověď o osobní cestě kombinována, pro radost a zasmání, s řadou trapasů, které se přihodily autorovi i řadě známých osobností.
duchovní teorie a směry

Meditace do svatyně, do křesla a do deště aneb vesele i vážně o zdraví duše

225 Kč
200 Kč
Mudrosloví v archaických kulturách - 11%
(1x)
Kolektivní studie Mudrosloví v archaických kulturách obsahuje sedm statí předních českých historiků náboženství, z nichž čtenář může získat přehled o počátcích, základních podobách a proměnách mudrosloví v sedmi vybraných archaických kulturách.
duchovní teorie a směry

Mudrosloví v archaických kulturách

224 Kč
199 Kč
Osud člověka a individualita - 11%
Kniha Tomáše Zuzáka, který se svou činností podílí na rozvoji Waldorských škol v české republice, je záznamem jeho přednášek s cílem přiblížit veřejnosti základy duchovní vědy Rudolfa Steinera.
duchovní teorie a směry

Osud člověka a individualita

151 Kč
134 Kč
Osud nebo svobodná vůle - 11%
Publikace odpovídá na jednu z nejpalčivějších otázek života, kterou představuje poměr mezi neměnným osudem a svobodnou lidskou vůlí.
duchovní teorie a směry

Osud nebo svobodná vůle

198 Kč
176 Kč
Hovory s akášou 2 - 11%
V pokračování Hovorů autor rozvíjí svůj pohled do oblastí, kterými procházíme v přípravě na náš pozemský život a v nichž jsou koncipovány nejen všechny naše skutky, ale i záznamy jevů a událostí, které jsou pro nás coby lidské bytosti určující.
duchovní teorie a směry

Hovory s akášou 2

313 Kč
278 Kč
O rozpouštění ega - 11%
S opravdovostí sobě vlastní se autor obrací k původnímu, niternému, smyslu mystiky a nachází hluboký život, svaté ne-vědění.
duchovní teorie a směry

O rozpouštění ega

332 Kč
295 Kč
Univerzální gnose - 11%
Gnose – „tajné“ vnitřní vědění – bylo původně souhrnem pradávné osvícené moudrosti. „Tajné“ je pouze proto, že ho mohou rozpoznat jen ti, kdo vlastním svobodným zednářstvím a odhodlaným životním činem odstraní ...
duchovní teorie a směry

Univerzální gnose

153 Kč
136 Kč
Vesmírné Kontiki - 11%
Žije ještě dnes Josef z Nazaretu? Je možné se učit jinou cestou než z knih a přednášek? Je zlo strašák nebo realita? A dobro, že člověku slouží? Existují polohmotné civilizace? Byl Pythagoras zasvěcenec? ...
duchovní teorie a směry

Vesmírné Kontiki

198 Kč
176 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 66 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 > >>