Nejprodávanější Kniha - září 2019
zdraví a životní styl

Zdravý životní styl - 11%
(1x)
S touto kompletní encyklopedií odhalíte léčivou sílu bylin, esenciálních olejů a průmyslově nezpracovaných potravin, s jejichž pomocí a doporučeními společnosti Neal´s Yard Remedies dosáhnete zdraví a harmonie pro celé tělo.
zdraví a životní styl

Zdravý životní styl

449 Kč
399 Kč
Život bez zánětu - 11%
(1x)
Nevyvážená strava je v průmyslově vyspělých zemích hlavní příčinou úmrtí.
zdraví a životní styl

Život bez zánětu

314 Kč
279 Kč
Abeceda diabetu - 11%
Páté, významně doplněné a aktualizované vydání dnes již klasické knihy, která pomáhá bez nadsázky celé jedné generaci pacientů s diabetem 1. typu – první vydání vyšlo před 20 lety, v roce 1998.
zdraví a životní styl

Abeceda diabetu

266 Kč
236 Kč
Aura, čakry a sebeléčení - 11%
V knize Aura, čakry a sebeléčení autoři předkládají výsledek deseti let svých osobních zkušeností s energetickou diagnostikou člověka. Věnují se měření aury, přinášejí originální a netradiční pohled na souvislosti mezi aurou, čakrami a zdravím...
zdraví a životní styl

Aura, čakry a sebeléčení

269 Kč
239 Kč
Čínský zen - 11%
Chcete dosáhnout štěstí, vnitřního uvědomění a duchovní stability? Právě zen, který v sobě zahrnuje orientální moudrost, vám v tom může výrazně pomoci. Smyslem zenové meditace je pročistit mysl tak, aby se stala průzračnou jako voda.
zdraví a životní styl

Čínský zen

178 Kč
158 Kč
Flossing - 11%
Flossing, česky natažení, je technika, při které se terapeutického cíle dosahuje kompresí vyvolanou ovíjením postižených míst pružnými gumovými páskami.
zdraví a životní styl

Flossing

358 Kč
318 Kč
Geny jako příležitost - 11%
Ovlivňujete to, co se děje ve vašem těle, a máte moc nad svými geny. V tom se skrývá nesmírný potenciál pro zdravější život.
zdraví a životní styl

Geny jako příležitost

232 Kč
206 Kč
Jóga léčí - 11%
Trpíte bolestmi hlavy? PMS? Celulitidou? Výrůstkami na holeni? Nebo jenom potřebujete odpočinek od počítače? Zde je léčba jógou, která si poradí s mnoha takovými problémy.
zdraví a životní styl

Jóga léčí

403 Kč
358 Kč
Jóga na dobrou noc - Uvolňující pozice pro děti před spaním - 11%
Jóga na dobrou noc je určena všem malým dětem, jež překypují energií ještě i době, kdy už je čas jít spát. Tato kniha, napsaná ve spolupráci s Italskou asociací dětské jógy, nabízí rituál, který děti jemně uvede do stavu relaxace a klidu.
zdraví a životní styl

Jóga na dobrou noc - Uvolňující pozice pro děti před spaním

224 Kč
199 Kč
Jóga pro fascie - 11%
Fascie stabilizují a tvarují vaše tělo a podobně jako svaly, i fascie potřebují pravidelný pohyb. Jóga pro fascie ve vás uvolní ta nejhlubší napětí, zregeneruje a protáhne vazivo...
zdraví a životní styl

Jóga pro fascie

268 Kč
238 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 160 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 16 > >>