Nejprodávanější Kniha - září 2019
světová

Zúčtování
Říjen 1946, městečko Clanton, stát Mississippi. Pete Banning, místní vážený občan, válečný hrdina, farmář, otec, soused a bohabojný člen metodistické církve, jednoho chladného podzimního rána vstal, vjel do města a spáchal šokující zločin.
světová

Zúčtování

359 Kč
Vzpomínka na Zemi
(5x)
Velkolepé finále nejoceňovanější sci-fi série současnosti.
světová
Ukázky

Vzpomínka na Zemi

494 Kč
Jaro
(8x)
Jednoduchou řečí obrázků vypráví renomovaná autorka a ilustrátorka dětských knih Rotraut Susanne Bernerová příběhy všedního dne, obratně a vtipně splétá dohromady drobné epizody. Kniha je vynikající pomůckou sloužící k rozvíjení dětské fantazie.
světová

Jaro

254 Kč
Zoli
(1x)
Zoli prožívá dětství v době, která pro její lid znamená období nejhoršího pronásledování. Její rodina je vyvražděna Hlinkovou gardou a romská skupina, ve které pak v péči dědečka vyrůstá, se musí neustále skrývat.
světová

Zoli

242 Kč
Mnich, který prodal své Ferrari
(5x)
Příběh Juliána Mantla čtenáře krok za krokem provází na cestě k sebepoznání a ke smysluplnému a vyrovnanému životu.Kniha patří mezi nejznámější klasická díla s duchovní a psychologickou tematikou.
světová

Mnich, který prodal své Ferrari

259 Kč
Bell Jar
(2x)

Sylvia Plath is a major cultural icon who continues to inspire new generations of female readers. The Bell Jar is one of the defining novels of the 20th century.

I was supposed to be having the time of my life . . .

světová

Bell Jar

296 Kč
A dívky mlčely
(1x)
Jak by byl Homérův slavný hrdinský epos líčený z pohledu žen? Přesně tak jej vypráví Bríseovna, urozená dívka královské krve, nyní otrokyně a Achilleova konkubína.
světová

A dívky mlčely

269 Kč
Anglické roky
V románu Anglické roky Norberta Gstreina se vypráví zpola detektivní příběh odehrávající se dílem během druhé světové války ve Velké Británii.
světová
Ukázky

Anglické roky

267 Kč
Bez rozloučení
Nora O’Brienová utekla z Indiany do Skotska, přesvědčená, že dělá správnou věc. Po třech letech v nové zemi jí však zůstala jen vina a lítost. Pak do jejího života vstoupil Aidan Lennox, starší, světaznalý a přitažlivý hudební skladatel.
světová

Bez rozloučení

323 Kč
Červený drak
(2x)
První kniha série o Hannibalu Lecterovi. Francis Dolarhyde pracuje ve filmových laboratořích a na své okolí působí jako pracovitý a uzavřený člověk. Francis je však fyzicky poznamenaný šílenec.
světová

Červený drak

322 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 1000 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 100 > >>