Nejprodávanější audioknihy - září 2019

Dokonalé stopy
(5x)
V odlehlém koutě Skotské vysočiny shořelo tělo Elaine Buxtonové.

Dokonalé stopy

314 Kč
Dračí náhrdelník
V průběhu okázalé slavnosti, kterou na svém hradě uspořádá Jaroslav ze Šternberka, zmizí jeho krásná neteř Elška, manželka veverského purkrabího Drslava...

Dračí náhrdelník

314 Kč
Falešný tolar
Královský písař Jiří Adam z Dobronína spolu se svým pomocníkem Petrem Korcem řeší zapeklitý případ na samém jihu Čech. Z cestování přes Šumavu mají v té době všichni strach, všude nekonečné hvozdy, kam snad ještě nevkročila lidská noha.

Falešný tolar

269 Kč
Fašismus. Varování
Téměř celé 20. století probíhalo ve znamení střetu demokracie s fašismem. Po hrůzách druhé světové války se zdálo, že svět už nepřipustí, aby se duchovní dědicové Hitlera a Mussoliniho pokusili o návrat.

Fašismus. Varování

359 Kč
Chlapec v pruhovaném pyžamu
(2x)

Brunovi se nechce opouštět starý dobrý pokojíček, školu a kamarády v Berlíně a stěhovat se do nového, osamělého a ponurého domu v tajemném místě jménem Aušvic.

Chlapec v pruhovaném pyžamu

251 Kč
Irčan
(1x)
Lahůdka pro všechny milovníky mafiánských příběhů přináší netradiční non-fiction detektivku a současně barvité vylíčení nechvalně proslulé éry amerických odborů, které se v poválečném období staly prodlouženou rukou organizovaného zločinu.

Irčan

359 Kč
Italské dvojhubky
(3x)
Proč si italští šviháci plní své letité sny v jakémkoliv věku? Proč zbytečně neremcají. Proč by Ital nikdy nepozřel margarín? Proč i v nejmenší vesnici bývá stejný počet barů i kadeřnictví? Jak lze vyzrát na pech vysoko v horách?

Italské dvojhubky

269 Kč
Kapřík Metlík - nový domov
Audiokniha prvního dílu Kapříka Metlíka. Ponořte se pod hladinu a nechte se unést pohádkovým příběhem, kouzelnými melodiemi a samozřejmě nezapomenutelným hlasem Jakuba Vágnera.

Kapřík Metlík - nový domov

224 Kč
Krvavé jahody
(7x)
Krvavé jahody napsal Jiří Svetozar Kupka podle příběhu české občanky Věry Sosnarové.

Krvavé jahody

269 Kč
Krvavé svatební šaty
Sophii stále častěji trápí roztržitost a únava. Neobyčejně drsný thriller o duševním i fyzickém zneužívání a pomstě.

Krvavé svatební šaty

314 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 451 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 .. 46 > >>