Nejprodávanější Kniha - září 2019

Dítě na vlastní pohon
(1x)
Rodičovství není snadné – milujeme své děti a děláme pro ně, co můžeme. Ale opravdu závisí úspěch našich potomků na tom, kolik úsilí věnujeme jejich školním výsledkům a volnočasovým aktivitám?

Dítě na vlastní pohon

386 Kč
Dlouhé časy
Je lepší věřit všemu než ničemu, říká v závěru knihy rabbi Nachman. Skrze tuto větu lze přistoupit k celému románu, jenž je spíše než magickým realismem prostě důslednějším realismem. Takovým, který autentičtěji odráží autorovo vnímání.

Dlouhé časy

314 Kč
Dlouhý Mars
(1x)
Rok 2040. Dlouhá Země se zmítá v chaosu. Drtivý výbuch Yellowstonu uštědřil civilizaci zničující ránu. Celé národy hledají možná bezpečná útočiště na myriádách Vkročných Zemí.

Dlouhý Mars

359 Kč
Dneska žijeme
(2x)
Prosinec 1944 v době vrcholící německé protiofenzivy v belgických Ardenách. Zoufalý farář hledá, kam schovat opuštěnou sedmiletou židovskou dívku Renée, a v panice ji svěřuje do ochrany dvěma náhodně projíždějícím americkým vojákům.
Ukázky

Dneska žijeme

224 Kč
Do konce se nedohlédne / Začalo to v Podskalí
Do konce se nedohlédne je soubor pěti rozhovorů, které vedl Ivan Dvořák v letech 1989–2013 se svými židovskými příbuznými a známými. Druhou část knihy tvoří vzpomínkový text Josefa Weinera .

Do konce se nedohlédne / Začalo to v Podskalí

225 Kč
Dobré srdce
(2x)
Záznam londýnského semináře, na němž dalajlama komentoval vybrané ukázky z evangelií. Ve svých výkladech dalajlama dodává těmto zdrojům křesťanské víry nový rozměr a nachází mnoho podobností mezi křesťanskou a buddhistickou naukou.

Dobré srdce

259 Kč
Dogman
(3x)

Hrdina s psí hlavou se představuje ve světově proslulém komiksu! Přichází nový obranář zákona a mstitel pes-práví. Má srdce hrdiny, silné paže, bystrý rozum… a hustou srst. Dokáže zatočit se zločinem ve svém rodném městě?

Dogman

314 Kč
Doma je všude
(1x)
Paměti slavné rakouské novinářky narozené v Praze.

Doma je všude

296 Kč
Doma v NOLA
(1x)
Amerika má pouze tři města - New York, San Francisco a New Orleans, řekl kdysi Tennessee Williams. Posledně jmenovaný - New Orleans - je centrem amerického Jihu, kde dodnes lidé pociťují, co to znamená.

Doma v NOLA

206 Kč
Dotknout se nebes
Dosavadní extrémy, jimiž se pyšní světoznámý dobrodruh, nejsou nic proti výzvě, před kterou stojí právě teď: výstup na čtyři osmitisícovky v Himalájích v řadě za sebou – bez kyslíku, horolezeckého náčiní, jen se třemi spolehlivými parťáky.

Dotknout se nebes

287 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>