Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka v roce 2019

Zóna

Originální, lehce provokativní a mimořádně inspirativní zamyšlení nad Tarkovského filmem Stalker.

Zóna

26 Kč
Arnyho dílna
(1x)
Arny je neuvěřitelně šikovný krysák, který se svými kamarády postavil auto, letadlo a nakonec i motorku. Na takovou práci ale potřebuje mít pořádné nářadí. Pojďme se tedy podívat do jeho dílny.Leporelo pro nejmenší – ještě nečtenáře.
Ukázky

Arnyho dílna

86 Kč
Koralina
(1x)
Den poté, co se nastěhovali do nového domu, se Koralina vydala na průzkum...

Koralina

287 Kč
Příspěvek k dějinám radosti
(2x)
Sex, Edvard Beneš a nezávislost vlaštovek v novém groteskním románu jedné z nejvýraznějších autorek současné české literatury.

Příspěvek k dějinám radosti

359 Kč
Co, kdy a jak ve výchově dětí
(1x)

Kritické periody vývoje, těhotenství, první chvíle spolu, jak na školáky, pocit méněcennosti, výchova k odpovědnosti, strach a úzkost dětí. Prof. Matějček odpovídá na základní otázku: "Kdy je při výchově pro co vhodná doba a co kdy nepromeškat?"

Co, kdy a jak ve výchově dětí

224 Kč
Sociologie
(2x)
Elementární učební text, ve kterém autor definuje klíčová sociologická témata. Nové české vydání vychází z posledního, podstatně přepracovaného a rozšířeného rozšířeného anglického vydání z roku 2008.
Ukázky

Sociologie

1 146 Kč
Chrám plný květů
(5x)
Reprezentativní antologie japonské poezie haiku v překladu Antonína Límana. Přes osm set vybraných skvostů od sedmdesáti autorů počínaje zakladatelem žánru Bašóem (17. stol.), konče modernisty 20. stol.

Chrám plný květů

358 Kč
Konec punku v Helsinkách
(9x)
Román o popraskaných vztazích, neustávající touze a míjení, o světě, který se tak rychle proměňuje, že jsme mu už dávno přestali rozumět.

Konec punku v Helsinkách

356 Kč
Kouzelná třída
Knížka Kouzelná třída vás zavede do světa na pomezí mezi fantazií a realitou, do školního prostředí, které je blízké zejména dětem na počátku školní docházky.

Kouzelná třída

204 Kč
Movement - 10%
The Movement founding ideology emphasizes that women should be valued for their inner qualities, spirit, and character, and not for their physical attributes. Men have been forbidden to be attracted to women on the basis of their bodies.

Movement

429 Kč
386 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100