Nejprodávanější tituly v roce 2019
počítače

Internetový marketing s YouTube - 6%
Dokážete své výrobky a služby prodat pomocí videa na největším světovém videoportálu? K zahájení marketingu a přilákání nových zákazníků vám postačí nízkonákladové video a úspěšná marketingová strategie. Tento průvodce vás vybaví obojím.
počítače

Internetový marketing s YouTube

339 Kč
319 Kč
PHP 6 - 20%
Chcete-li se naučit vytvářet profesionální dynamické webové stránky, pak držíte v ruce tu správnou knihu — upravené vydání úspěšné učebnice programovacího jazyka PHP, rozšířené o novinky verze 6.
počítače
Ukázky

PHP 6

195 Kč
156 Kč
Ponořme se do Python(u) 3
Mark Pilgrim se nesmazatelně zapsal do povědomí pythonovské komunity už svojí knihou „Dive Into Python“, ve které originálním a nezapomenutelným způsobem přiblížil čtenářům osobitý styl programování v tomto jazyce.
počítače

Ponořme se do Python(u) 3

359 Kč
Práce s počítačem pro seniory - 20%
Tato knihy byla napsána na přímou žádost seniorů, což jsou uživatelé s vlastními specifiky a potřebami. Větši část populace je dnes tvořena seniory, kteří chtějí používat e-mail či facebook pro komunikaci se svou rodinou.
počítače
Ukázky

Práce s počítačem pro seniory

169 Kč
135 Kč
Jádro systému Windows - 6%

Zajímáte se o operační systémy? Potřebujete algoritmy používané v jádře Windows uvést do souvislostí teorie operačních systémů?

počítače

Jádro systému Windows

672 Kč
632 Kč
Nebojte se počítače - 20%
Kniha je určena naprostým začátečníkům, kteří se chtějí naučit počítač ovládat, ale neví, jak začít. Autor postupně vysvětluje důležité základy uživatelské práce od spuštění počítače až po ovládání nejvíce používaných programů.
počítače
Ukázky

Nebojte se počítače

69 Kč
55 Kč
Systém managementu bezpečnosti informací - 20%
Bezpečnosti informací lze dosáhnout implementací soustavy opatření, která mohou existovat ve formě pravidel, postupů, procedur, organizační struktury, softwarových a hardwarových funkcí.
počítače
Ukázky

Systém managementu bezpečnosti informací

110 Kč
88 Kč
Pinnacle Studio 14 - 20%
Vlastníte videokameru a počítač? Pak vám ke zpracování videa schází jen malý krůček. Nová kniha známého českého odborníka podrobně popisuje práci s nejnovější verzí oblíbeného programu Pinnacle Studio, který je určen pro zpracování videa.
počítače
Ukázky

Pinnacle Studio 14

130 Kč
104 Kč
CorelDRAW X4 - 20%
Kniha seznamuje čtenáře s novou verzí populárního grafického programu. Zkušení uživatelé i úplní začátečníci v ní naleznou řadu praktických informací a rad, které jim umožní rychlé seznámení s programem a zvýšení produktivity práce.
počítače
Ukázky

CorelDRAW X4

174 Kč
139 Kč
Excel 2007 v příkladech - 20%
Druhé vydání úspěšného bestselleru známého českého odborníka na kancelářské programy. Autor má velké praktické zkušenosti s vyučováním Excelu, a to jak na střední škole, tak v kurzech pro uživatele počítačů z praxe.
počítače
Ukázky

Excel 2007 v příkladech

160 Kč
128 Kč
Zobrazuji 91 - 100 z 106 položek
<< < 1 .. 8 9 10 11 > >>