Nejprodávanější e-knihy v roce 2019
medicína

Klinická genetika - 20%
Publikace je určena pro pregraduální a postgraduální studenty lékařských fakult pro výuku předmětu Klinická genetika. Přináší základní teoretické informace z oboru, nezbytné pro řešení nejčastějších praktických situací v genetické ambulanci.
medicína
Ukázky

Klinická genetika

70 Kč
56 Kč
Rizikové a antisociální chování v adolescenci - 20%
Publikace je je určena především odborníkům, psychologům, pedagogům, sociálním pracovníkům a studentům těchto oborů, dále lidem z pomáhajících profesí a v neposlední řadě rodičům, jejichž děti procházejí tímto mnohdy nelehkým obdobím.
medicína
Ukázky

Rizikové a antisociální chování v adolescenci

212 Kč
170 Kč
Gerontopsychiatrie - 20%
Gerontopsychiatrie se v tomto knižním zpracování věnuje především diagnostice, terapii, prevenci i výzkumu psychických poruch seniorů, na druhé straně se však významně překrývá s řadou dalších klinických i preklinických oborů.
medicína
Ukázky

Gerontopsychiatrie

310 Kč
248 Kč
Dopravní nehody v soudním lékařství a soudním inženýrství - 20%
Monografie je určena studentům lékařských fakult, dále pro postgraduální vzdělávání lékařů, pro další vzdělávání policistů, státních zástupců a soudců a soudních inženýrů specializujících se na obor silniční doprava.
medicína
Ukázky

Dopravní nehody v soudním lékařství a soudním inženýrství

254 Kč
203 Kč
Management v ošetřovatelství - 20%
Publikace je zaměřena nejen na management v ošetřovatelství, ale také na obecný management, management ve zdravotnictví, ošetřovatelský management, personální management atd. Je vhodná pro výuku studentů.
medicína
Ukázky

Management v ošetřovatelství

297 Kč
238 Kč
Manažerské znalosti a dovednosti pro sestry - 20%
Kniha je jedinečná svým specifickým zaměřením - věnuje se tématu manažerských znalostí a dovedností zdravotních sester, které ve vedoucích pozicích jsou nejen zdravotnickým pracovníkem, ale také manažerem vedoucím tým lidí.
medicína
Ukázky

Manažerské znalosti a dovednosti pro sestry

161 Kč
129 Kč
Psychologie a komunikace pro záchranáře - 20%
Kniha se zabývá základní psychologickou problematikou pacienta a záchranáře v přednemocniční péči.
medicína
Ukázky

Psychologie a komunikace pro záchranáře

152 Kč
122 Kč
Transfuzní lékařství - 20%
(1x)
Publikace nabízí informace o vlastnostech, výrobě, skladování a indikacích podání transfuzních přípravků. Popisuje postup při transfuzi včetně možných komplikací a potransfuzních reakcí.
medicína
Ukázky

Transfuzní lékařství

339 Kč
271 Kč
Předlékařská první pomoc - 20%
Každý z nás by ji měl znát, každý z nás ji ve svém životě bude pravděpodobně někdy potřebovat a nikdo nevíme, kdy to bude - kdy naše znalosti a pohotová reakce zachrání lidský život.
medicína
Ukázky

Předlékařská první pomoc

135 Kč
108 Kč
Psychologie práce a organizace - 20%
Publikace mapuje současnou psychologii práce a organizace. Na úvod se věnuje etickým aspektům v psychologii práce a organizace a certifikaci Europsycholog, v další části se zaměřuje na nové metody (např. Vienna Test System, Hoganovy testy).
medicína
Ukázky

Psychologie práce a organizace

220 Kč
176 Kč
Zobrazuji 91 - 100 z 414 položek
<< < 1 .. 8 9 10 11 12 .. 42 > >>