Nejprodávanější e-knihy v roce 2019
medicína

Cvičení na bolavá záda - 20%
V úvodu knihy jsou stručně vysvětleny příčiny bolestí zad, možnosti jejich terapie a autoterapie a význam pohybové aktivity v jejich léčbě. Čtenáři se seznámí i s možnostmi autodiagnostiky vadného držení těla, zkrácených a oslabených svalů apod.
medicína
Ukázky

Cvičení na bolavá záda

195 Kč
156 Kč
Netradiční způsoby aplikace anestetik - 20%
Kniha podává přehled výsledků nazálního, bukálního, konjunktiválního a inhalačního podání ketaminu a etomidátu, opioidů, benzodiazepinů, ?2-sympatomimetik, ...
medicína
Ukázky

Netradiční způsoby aplikace anestetik

180 Kč
144 Kč
Rorschachova metoda - 20%
Kniha se věnuje jednomu z nejslavnějších nástrojů, využívaných k diagnostice v psychologii. Seznamuje čtenáře s diagnostikou procesů vnímání, myšlení, emočního prožívání a mezilidských vztahů prostřednictvím Rorschachovy metody.
medicína
Ukázky

Rorschachova metoda

288 Kč
230 Kč
Tuberkulóza - 20%
Páté vydání učebního textu obsahuje základní poznatky týkající se epidemiologie, diagnostiky, diferenciální diagnostiky a léčby tuberkulózy. Text je určen posluchačům lékařských fakult.
medicína
Ukázky

Tuberkulóza

100 Kč
80 Kč
Individualizace farmakoterapie - 20%
Optimalizace léčebného účinku může být narušena variabilitou působení léčiv mezi nemocnými a někdy i rozdílným výskytem nežádoucích účinků. Publikace uvádí základní příčiny této variability.
medicína
Ukázky

Individualizace farmakoterapie

99 Kč
79 Kč
Obecná psychologie - 20%
V knize čtenář najde především podrobná pojednání o procesech prožívání a chování a podrobnou analýzu psychologie osobnosti, v níž dominuje zdůraznění psychologické funkce ega (sebejá) jako specificky lidského psychofyzického i duchovního subjektu.
medicína
Ukázky

Obecná psychologie

490 Kč
392 Kč
Stručná anatomie člověka - 20%
Učební text Stručná anatomie člověka je výsledkem snahy autorů připravit stručnou učebnici velmi náročného oboru, která by poskytla základní orientaci a úvod do studia anatomie začínajícím studentům medicíny, ale zároveň podala znalosti anatomie.
medicína
Ukázky

Stručná anatomie člověka

200 Kč
160 Kč
Vybrané kapitoly z intenzivní péče - 20%
Domácí publikace předkládá čtenáři celkový pohled na kriticky nemocného bez ohledu na vyvolávající příčinu. Zmiňuje organizaci akutní péče, vzdělávání, kompetence, principy řízení kvality, etické aspekty a mnohé další.
medicína
Ukázky

Vybrané kapitoly z intenzivní péče

594 Kč
475 Kč
Zdravotně-kompenzační cvičení - 20%
Publikace přináší soubory cviků, které se zaměřují na jednotlivé oblasti pohybového systému, a tím cíleně působí na zlepšení zdravotního stavu jedince, především na stav pohybového systému. Praktická obsahuje 127 instruktivních originálních obrázků.
medicína
Ukázky

Zdravotně-kompenzační cvičení

195 Kč
156 Kč
Mozek a důvěra - 20%
Kniha Mozek a důvěra přináší zcela nové vysvětlení základů morálky, což nás nutí znovu promyslet původ jedné z našich nejuctívanějších hodnot. Průkopnice neurofilozofie Patricia Churchlandová ukazuje, že morálka má původ v biologii mozku.
medicína
Ukázky

Mozek a důvěra

180 Kč
144 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 414 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 .. 42 > >>