Nejprodávanější tituly v roce 2019
folk a country

Jananas - 11%
Skupina, kterou si nespletete. Jananas nabourává veškeré folkové stereotypy, do stojatých vod českého folku přináší nové prvky. Nabízí silné melodie, netuctové aranže a především osobité české texty.
folk a country

Jananas

224 Kč
199 Kč
Najdem den - 11%
Vepřek tvoří podmanivé obrazy balancující kdesi na pomezí reality a snových představ. To vše za použití jednoduchých, o to víc však působivých hrátek se slovy. Najdem den je dvanáctka písní odhalující poetické nitro osobitého písničkáře.
folk a country

Najdem den

224 Kč
199 Kč
Rabudeň, rabudeň - 11%
Na své album si Luboš Holý, majitel nezaměnitelného sametového hlasu, vybral písně, které jsou mu blízké a rád je zpívá. Tentokrát s doprovodem kapely Musica Folklorica.
folk a country

Rabudeň, rabudeň

269 Kč
239 Kč
Písňovou zahradou - 11%
Multimediální CD věnované 120. výročí narození prof. Vladimíra Úlehly. Kromě zvukové stopy 15 písní zde najdete Úlehlův životopis, jeho bibliografii, archivní fotografie, rukopisy jeho notace, výběr použitých nápěvových varinat písní (s možností jejich přehrání) a výběr použitých textů písní. Rovněž pár slov o cimbálové muzice Danaj, fotografie z natáčení i archivu muziky a diskografii.
folk a country

Písňovou zahradou

269 Kč
239 Kč
Půlpes - 11%
Půlpes obsahuje opět písničky. Jsou sice pravda tvrdší, možná punkovější, ale stále jde o písně. Skoro se zdá, že Jablkoň zůstane písňové tvorbě věrná už navěky. Také slovních typicky jablkoňovských hříček najdeme na albu víc než dost.
folk a country

Půlpes

224 Kč
199 Kč
Dobře nám - 11%
Album Dobře nám je druhou samostatnou nahrávkou skupiny Koa. Kapela přidává reggae nebo funky a v několika písních se objeví dosud kapelou nevyužívaná elektrická kytara. Kromě češtiny se na CD zpívá španělsky, francouzsky, turecky, anglicky, romsky a slovensky.
folk a country

Dobře nám

269 Kč
239 Kč
Kaj Te Žav – Kam ísť - 11%
Hvězda slovenské (a romské) populární hudby. Skupina Kali Čercheň interpretuje tradiční romské písně z různých krajin východní Evropy i vlastní songy se suverenitou profesionálů.
folk a country

Kaj Te Žav – Kam ísť

269 Kč
239 Kč
Slunci ležím v rukou - 11%
Album obsahuje dvanáct písní, které všechny složila a otextovala Dáša Voňková. Na albu ji doprovází pianista Zdeněk Zdeněk, který je jí na desce rovnoceným partnerem.
folk a country

Slunci ležím v rukou

269 Kč
239 Kč
Reynkarnace - 11%
Poezie Bohuslava Reynka pánům ze skupiny Hukl natolik učarovala, že připravili samostatný projekt zhudebněných básní. Při poslechu tohoto alba na Vás dýchne atmosféra vnitřního světa Bohuslava Reynka a citlivé hudební zpracování jeho veršů.
folk a country

Reynkarnace

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 91 - 100 z 112 položek
<< < 1 .. 8 9 10 11 12 > >>