Nejprodávanější tituly v roce 2019
folk a country

V salonu barokních dam - 11%
Desku jsem nazvala "V salonu barokních dam" podle jedné z písní, která se otevřeně hlásí k odkazu baroka. Nakonec mi vlastně všechny písničky vyšly tak, že se nějakým způsobem k baroku vztahují, ač některé velmi skrytě. Jsou napsány tak, že vždy alespoň dvě písně z alba spolu souvisejí, ať už po stránce motivické, textové, nebo aranžérské. Ve třech skladbách dokonce zpracovávám stejný motiv, jde vlastně o jakési "variace".
folk a country

V salonu barokních dam

269 Kč
239 Kč
Camael - 11%
Hudební sdružení Camael vzniklo spojením dívčího vokálního tria Triny a kvinteta instrumentalistů pohybujících se v nejrůznějších hudebních žánrech, od vážné hudby po jazz a muzikály. Všechny umělce spojuje nadšení a vášeň pro tradiční lidovou hudbu, především moravskou, slovenskou a romskou.
folk a country

Camael

179 Kč
159 Kč
Těba - 11%
Kapela nechává rozeznít hřejivou muziku, která se vzdaluje klasickým folkovým schématům. Hudba Cymbelínu v sobě spojuje vřelost odkazů na moravskou lidovou píseň s hravostí a poetičností hřejivých tónů akustických nástrojů i rozjímavých a nadčasových textů.
folk a country

Těba

224 Kč
199 Kč
V hoře - 11%
Svérázná poetika skladeb, které oscilují od šansonu až po inspiraci lidovou či klasickou hudbou. Hudba na vlnách přílivu a odlivu – v několika okamžicích dostane naše smysly do smutných míst duše a vzápětí je rozproudí sofistikovaným hudebním drivem.
folk a country

V hoře

269 Kč
239 Kč
Vlna za vlnou - 11%
První sólové album Ivo Viktorina, skladatele, zpěváka a multiinstrumentalisty, známého především ze skupiny AG Flek.
folk a country

Vlna za vlnou

269 Kč
239 Kč
Kdyby smrtka měla mladý - 11%
Album všestranné osobnosti zpěváka, kytaristy, básníka, publicisty, moderátora Jiřího Dědečka. 17 autorských skladeb v nezvykle barevných aranžích pomáhalo vytvářet množství zajímavých hostů.
folk a country

Kdyby smrtka měla mladý

179 Kč
159 Kč
Silmarillion & Stará vlna - 11%
Reedice studiového alba Silmarillion sdružení Jan Hrubý & Kukulín je koncipováno jako vokální na rozdíl od ostatních projektů Jana Hrubého. Deska je tématicky zaměřena na hrdiny Tolkienova románu Silmarillion (Túrin, Beren a Lúthien, trpaslíci).
folk a country

Silmarillion & Stará vlna

269 Kč
239 Kč
Unikat - 11%
Elektrifikovaný folk liberecké formace Jarret a jejich třetí řadové album. Dobrá deska, která rozhodně stojí za poslech.
folk a country

Unikat

134 Kč
119 Kč
Šel jsem včera domů, přišel jsem až dneska - 11%
První ´oficiální a studiové´ album nejslavnější alternativní rockové kapely 70. let v Československu poprvé na CD.
folk a country

Šel jsem včera domů, přišel jsem až dneska

224 Kč
199 Kč
Slunečnice - 6%
Druhé album z řady
folk a country

Slunečnice

212 Kč
199 Kč
Zobrazuji 101 - 110 z 112 položek
<< < 1 .. 9 10 11 12 > >>