Nejprodávanější hudba v roce 2019
ostatní

Winna
Duu Tara Fuki se podařilo albem Winna připravit nevšední hudební zážitek. Winna je tichá a sametová jako noc a mocná a dravá jako jarní tok. Dvě ženy, dvě violoncella, dva hlasy. Výjimečně krásná hudba, silná a průzračná.
ostatní

Winna

269 Kč
2013 REMIXED (2CD)
Dvacet skladeb nabízí nečekaný pohled na ženskou vokální skupinu a jejich skladby. Různorodé verze od ambientních poloh přes dub či breakbeat až po verze, které ctí originál anebo ukazují Yellow Sisters v slušivém elektronickém převleku.
ostatní

2013 REMIXED (2CD)

269 Kč
Eldorado
Jestliže předchozí syčácké album Krása (2010) přinášelo rockové písně pouze okořeněné Vášovým charakteristickým přednesem, na novince s názvem Eldorado ustupuje rockový prvek a jakákoli písňová pravidelnost a předvídatelnost do pozadí.
ostatní

Eldorado

269 Kč
Freak Show
Václav Bartoš je vynikající a osobitý zpěvák a jeho kapele Fru Fru to skvěle šlape. Potvrzuje to na albu Freak Show, které je nejpřístupnějším albem této rockové čtveřice.
ostatní

Freak Show

269 Kč
Jsme starý jako děti
Třetí autorské album Oskara Petra Jsme starý jako děti vzniklo jako pokus zachytit současný Petrův repertoár, průřez jeho tvorbou ve formě akustického provedení skladeb dávných, minulých i současných.
ostatní

Jsme starý jako děti

261 Kč
KUB 59 & Červeným vrchem
Silná atmosféra rockových písní založená na charismatickém projevu Michaela Kubesy a na brilantních hudebních schopnostech všech členů skupiny. Temný a neurvalý obraz něhy hudby a poezie.
ostatní

KUB 59 & Červeným vrchem

269 Kč
Stará píseň
K šedesátým narozeninám si Jiří Šlupka Svěrák, skladatel, textař, zpěvák a pianista, nadělil koncert v divadle Semafor.
ostatní

Stará píseň

225 Kč
feat.
Profilové kompilační album Doroty Barové, jedné z nejvýraznějších postav české nezávislé hudební scény. Dorota Barová je majitelkou sametového altu, vynikající hráčkou na violoncello, skladatelkou, textařkou a navíc ráda podstupuje hudební výlety do všech žánrů.
ostatní

feat.

224 Kč
Kalná
Ladě svou hudbou podtrhují rockové písničkářství, ze kterého je cítit blues – kapela, která žánry posunuje dál. Parta sdružená okolo charismatického zpěváka a básníka Michaela Kubesy nenabízí nějaké vymazlené trendy pozlátko, ale spíše syrovost život
ostatní

Kalná

359 Kč
Noční hlídka
Skupina Dick O´Brass je předním protagonistou keltského rocku. Hudební projev skupiny s mezinárodní účastí nezapře inspiraci tradiční hudbou Bretaně, Irska či britských ostrovů, naprostou většinu repertoáru však tvoří vlastní tvorba mísící moderní hudební styly s unikátním nástrojovým obsazením.
ostatní

Noční hlídka

224 Kč
Zobrazuji 91 - 100 z 132 položek
<< < 1 .. 8 9 10 11 12 .. 14 > >>