Nejprodávanější hudba v roce 2019
funk

Les
Po deseti letech přichází -123min. s novou nahrávkou. Novinka obsahuje devět skladeb a poprvé za celou existenci kapely se jedná o desku zpívanou v češtině.
funk

Les

269 Kč
Milostné vzpomínky na Čp. 8
Album Milostné vzpomínky na Čp. 8 je připomínkou slavné folkové skupiny první poloviny osmdesátých let a poctou jejímu zakladateli a leaderovi – Jaroslavu J. Ježkovi, písničkáři velkého hlasu i talentu, jemuž osud dopřál pobýt na tomto světě 28 let.
funk

Milostné vzpomínky na Čp. 8

270 Kč
The Atlantic Singles Collection 1967-1970
Kolekce hitů na dvou CD americké soulové zpěvačky Arethy Louise Franklinové.
funk

The Atlantic Singles Collection 1967-1970

359 Kč
The Queen Of Soul
Značka Atlantic, s níž je kariéra soulové královny silně spjata, se rozhodla uctít památku a vzdát hold jedinečné zpěvačce nově sestaveným výběrem nejzásadnějších momentů kariéry Arethy Franklin, které jsou spojené právě se zmíněným vydavatelstvím.
funk

The Queen Of Soul

413 Kč
Dream
Vynikající soulrockové trio vedené kytaristou a zpěvákem Zdeňkem Bínou připravilo svoje páté řadové album. Kapela rozvíjí svůj styl postavený na vybroušeném muzikantství a instrumentálních schopnostech všech členů.
funk

Dream

269 Kč
Malá černá domů
Rytmicky bohatá směsice jazzu, funku a latiny využívá jak lidové motivy místní provenience, tak folkloristickou tvorbu zámořskou. Pestré nástrojové obsazení dokáže zpracovat nejednu improvizační plochu do pozoruhodně lákavé melodické struktury, ve které je pro pečlivější posluchače připraveno i několik hudebních žertů.
funk

Malá černá domů

269 Kč