Nejprodávanější tituly v roce 2019
sport a fitness

Čchi-Kung - Železné košile - 11%
Čchi-kung - Železné košile je jedna z forem kung-fu, se praktikoval v Číně dlouho před objevem střelných zbraní. Cílem cvičení bylo vybudovat mocné a pevné tělo schopné odolávat protivníkovi v boji ...
sport a fitness

Čchi-Kung - Železné košile

331 Kč
294 Kč
Udeř a uteč! - 20%
Jaké jsou mýty o sebeobraně a jaká je skutečnost? Přehledná příručka pro laiky, kteří se nevěnují žádnému bojovému umění, a přitom chtějí vědět, jak se ubránit v případě napadení.
sport a fitness
Ukázky

Udeř a uteč!

99 Kč
79 Kč
Jóga ve školce - 11%
Knížka představuje soubor her a inspirací pro pohybové aktivity vycházející z jógy a upravené speciálně pro děti předškolního věku.
sport a fitness

Jóga ve školce

224 Kč
199 Kč
Lexikon mažoretky - 20%
Lexikon mažoretky seznámí čtenáře s problematikou tohoto sportu pomocí více jak sto čtyřiceti abecedně seřazených článků. Texty kapitol se opírají o dlouholeté zkušenosti s doprovodem mažoretky od prvních krůčků k prvnímu zápisu.
sport a fitness
Ukázky

Lexikon mažoretky

59 Kč
47 Kč
Sport a jóga - 11%
Kniha Sport a jóga obsahuje podrobný rozpis cvičení na jedenadvacet týdnů s ilustračními fotografiemi jednotlivých ásán. Každému zájemci snadný a v praxi vyzkoušený návod k dosažení dokonalého souladu.
sport a fitness

Sport a jóga

224 Kč
199 Kč
Jaroslav Juhan - Život bez brzd - 20%
Jaroslav Juhan (1921) patří k nejúspěšnějším československým automobilovým závodníkům v celé historii našeho motoristického sportu, stal se světoběžníkem a mimořádnou osobností v automobilovém oboru.
sport a fitness
Ukázky

Jaroslav Juhan - Život bez brzd

271 Kč
217 Kč
Florbal - 20%
Nová moderní učebnice florbalu, určená trenérům, učitelům, vedoucím sportovních kroužků a hráčům, se jistě stane vítaným pomocníkem v oblasti soutěžního, rekreačního i školního florbalu, zejména při přípravě dětí a mládeže.
sport a fitness
Ukázky

Florbal

229 Kč
183 Kč
Hathajóga - 11%

Dnes již klasická příručka z pera známého indologa a zároveň i průkopníka jógy v Československu. Praktický průvodce základními cvičeními i životosprávou doplněný 85 názornými fotografiemi.

sport a fitness

Hathajóga

261 Kč
232 Kč
Lezení na umělých stěnách - 20%
(1x)
Lezení na umělých stěnách je dynamicky se rozvíjející sportovní disciplína, která přitahuje hlavně mladší ročníky populace, ale oslovuje i starší sportovní a kondiční lezce.
sport a fitness
Ukázky

Lezení na umělých stěnách

104 Kč
83 Kč
Tajemství mládí I. - 11%
Základní spisy umění čchi-kung sepsané Bódhidharmou, používané již více než tisíc let adepty kung-fu.
sport a fitness

Tajemství mládí I.

183 Kč
162 Kč
Zobrazuji 101 - 110 z 358 položek
<< < 1 .. 9 10 11 12 13 .. 36 > >>