Nejprodávanější e-knihy v roce 2019
sport a fitness

Fotbal - trénink budoucích hvězd - 20%
Druhé, doplněné vydání publikace obsahuje ilustrovaný popis technických prvků, zaměřuje se na základní všeobecnou přípravu začínajícího fotbalisty a prohlubuje jeho technické dovednosti podle rozdělení herních postů – obránce, útočník, brankář.
sport a fitness
Ukázky

Fotbal - trénink budoucích hvězd

186 Kč
149 Kč
Parkour a freerunning - 20%
Autoři, sportovní odborníci s dlouholetou parkourovou a trenérskou praxí, přinášejí čtenářům kromě teoretického úvodu hlavně postup nácviku, základy provedení a návrh vhodného cvičení pro rozvoj jednotlivých prvků.
sport a fitness
Ukázky

Parkour a freerunning

169 Kč
135 Kč
Sport a pohyb v životě seniorů - 20%
Publikace svým zaměřením vychází z přání asi každého z nás dožít se co nejvyššího věku v co nejlepší tělesné a duševní kondici.
sport a fitness
Ukázky

Sport a pohyb v životě seniorů

140 Kč
112 Kč
Osm kusů brokátu - 20%
Tajemství starého čínského cvičení Osm kusů brokátu odhaluje autorka jedinečným způsobem s důrazem na historické souvislosti a léčivou sílu tohoto cvičení.
sport a fitness
Ukázky

Osm kusů brokátu

129 Kč
103 Kč
Žít jako Holík - 20%
Český hokej zná osobnosti, které shromáždily více trofejí nebo statistických rekordů než on. Stopě, kterou v jeho historii zanechal Jaroslav Holík, se přesto nikdy nevyrovnají.
sport a fitness
Ukázky

Žít jako Holík

149 Kč
119 Kč
Velká kniha běhání - 20%
(1x)
Kniha, doplněná velkým množstvím obrázků a ilustračních fotografií, je určena začátečníkům i pravidelně a systematicky běhajícím rekreačním a kondičním sportovcům, jejichž cílem je získání a udržení kondice, redukce váhy i zvyšování výkonnosti.
sport a fitness
Ukázky

Velká kniha běhání

339 Kč
271 Kč
Zatížení hráče v utkání - 20%
Tato kolektivní monografie volně navazuje na publikaci Hodnocení herního výkonu ve sportovních hrách. Tentokrát se autoři zaměřují na zatížení hráčů v průběhu utkání.
sport a fitness
Ukázky

Zatížení hráče v utkání

160 Kč
128 Kč
Fitness manuál pro ženy - 20%
Publikace je určena ženám všech věkových skupin jako návodná pomůcka při cvičení ve fitness centrech, určitě ji však využijí i fitness trenéři a fyzioterapeuti.
sport a fitness
Ukázky

Fitness manuál pro ženy

169 Kč
135 Kč
Přirozený funkční trénink - 20%
Přirozený funkční trénink představuje metodiku kondičního cvičení pro zdraví a všestrannou výkonnost, současně je také průvodcem pohybem v praktickém životě. Pomůže vám zacházet s vlastním tělem zdravěji při každodenních činnostech, v práci nebo ve sportu.
sport a fitness
Ukázky

Přirozený funkční trénink

186 Kč
149 Kč
Doplňky stravy - 20%
Kniha uznávaného odborníka na výživu je věnována doplňkům stravy jako kategorii potravin, která má uplatnění v každodenním životě i ve sportu a významně se podílí na prevenci degenerativních chorob.
sport a fitness
Ukázky

Doplňky stravy

169 Kč
135 Kč
Zobrazuji 101 - 110 z 135 položek
<< < 1 .. 9 10 11 12 13 14 > >>