Nejprodávanější e-knihy v roce 2019
sport a fitness

Posilování - kondiční kruhový trénink - 20%
Kruhový trénink je díky své pestrosti oblíbenou formou posilování kondičních i výkonnostních sportovců. Autorka vybrala vhodné posilovací cviky, prováděné s váhou vlastního těla i s jednoduchým náčiním, a seřadila je do 28 ukázkových programů.
sport a fitness
Ukázky

Posilování - kondiční kruhový trénink

161 Kč
129 Kč
Posilování s náčiním - 20%
Pro všechny vyznavače kondičního posilovacího tréninku, výkonnostní sportovce, fitness instruktory a trenéry připravily autorky další zásobník funkčních posilovacích cviků, tentokrát s využitím lehkého, osvědčeného a finančně dostupného náčiní.
sport a fitness
Ukázky

Posilování s náčiním

169 Kč
135 Kč
Tai chi - 20%
Kniha seznamuje zajímavou a originální formou s čínským bojovým uměním Tai chi.
sport a fitness
Ukázky

Tai chi

135 Kč
108 Kč
Tenis - 20%
Tato moderně zpracovaná kniha o tenise se věnuje komplexnímu shrnutí teorie a hlavně praxe tenisové výuky. Její autorkou je zkušená tenistka a trenérka dětí i aktivních hráčů.
sport a fitness
Ukázky

Tenis

135 Kč
108 Kč
Běháme po Praze a okolí - 20%
Běháte rádi pro radost nebo kondici a nebaví vás absolvovat potřebné kilometry neustále na stejném místě? Všem rekreačním i závodním sportovcům přinášíme 35 nejzajímavějších běžeckých lokalit v Praze a jejím blízkém okolí o celkové délce téměř 500 km.
sport a fitness
Ukázky

Běháme po Praze a okolí

139 Kč
111 Kč
Jóga - 20%
Současný člověk hledá nástroje k posílení tělesného i duševního zdraví, ke zlepšení partnerských vztahů, k prosperitě a šťastnému životu. Moudrost dávných mistrů vtělená do systému jógy nám přináší cenné podněty, poučky, techniky a směry k další cestě.
sport a fitness
Ukázky

Jóga

186 Kč
149 Kč
Lyžování - pohybová příprava - 20%
(1x)
Víte, jak se připravit na nadcházející lyžařskou sezonu? Kniha zkušených instruktorů vám ukáže možnosti celoroční lyžařské přípravy s využitím jednoduchých cvičení, které je možné provádět doma, ve fitcentru, v tělocvičně nebo v přírodě.
sport a fitness
Ukázky

Lyžování - pohybová příprava

149 Kč
119 Kč
Outdoorový průvodce - Český ráj - 20%
Anotace Český rájChráněná krajinná oblast Český ráj, geopark UNESCO, patří k tomu nejkrásnějšímu, co u nás můžete vidět.
sport a fitness
Ukázky

Outdoorový průvodce - Český ráj

139 Kč
111 Kč
Fitness jóga - 20%
Fitness jóga je moderní dynamická forma jógy v současné době velmi populární pro svoji oblibu u široké sportovní veřejnosti.
sport a fitness
Ukázky

Fitness jóga

139 Kč
111 Kč
Tenis a děti - 20%
Další titul v ediční řadě Děti a sport je určen široké vrstvě zájemců o dětský tenis s důrazem na dvě masivní cílové skupiny, kterými jsou rodiče dětí začínajících s tenisem a trenéři, respektive vedoucí „tenisových školiček“ v malých i velkých oddílech.
sport a fitness
Ukázky

Tenis a děti

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 135 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 .. 14 > >>