Nejprodávanější hudba v roce 2019
hudba

Nebeští malíři
Společné album Jaroslava Hutky a Radima Hladíka s moravskými lidovými posvátnými baladami vzniklo v roce 1991 a vychází po více než pětadvaceti letech.
hudba

Nebeští malíři

261 Kč
Výběrovka
Výběrovka Richarda Müllera z let 1984 - 2017.
hudba

Výběrovka

359 Kč
7
Album označené číslicí 7 obsahuje autorské skladby Jana Hrubého, Jana Koláře a Seana Barryho, ale také makedonskou lidovou píseň Antice a hudbu James Hornera z filmu Poslední Mohykán.
hudba

7

269 Kč
Píp
Pusť si desku Píp a bude ti líp. Druhé album rozpustilé party Bombarďák. Album Píp pokračuje tam, kde skončily předchozí Písničky kluka BomBarďáka. Nenechává nic náhodě a punkově přiznává, že vedle rocku jsou i country, tango, dixieland a folk zábavnou muzikou. Vše se ale musí podávat bombarďáckým stylem. Bez ledu a hlavně protřepat, nemíchat!
hudba

Píp

269 Kč
Tři hlasy / Three Voices
Kosmopolitní skupina Light In Babylon a izraelská zpěvačka íránského původu Michal Elia Kamal, maďarská zpěvačka Irén Lovasz, pražský mezinárodní ansámbl Shum Davar a mandolinista Martin Krajíček se ocitli společně na pódiu s houslistkou a zpěvačkou Jitkou Šuranskou.
hudba

Tři hlasy / Three Voices

269 Kč
Vandrovali hudci
Nové vydání Hutkova druhého alba Vandrovali hudci, kde zpěváka doprovázejí rockoví hudebníci Radim Hladík a Fedor Frešo, obsahuje kromě původního LP navíc šest nově objevených písní.
hudba

Vandrovali hudci

225 Kč
Lipa 68
Peter Lipa, renomovaný slovenský umělec, ve svých 68 letech vydává své dlouho očekávané CD a LP s názvem Peter Lipa ´68 . Po velmi úspěšném platinovém CD Lipa spieva Lasicu, přichází s novým multižánrovým albem.
hudba

Lipa 68

314 Kč
Jako Šántidéví
Autorka, která měla hudbu v krvi. Byla schopná s neuvěřitelnou lehkostí napsat píseň v jakémkoliv myslitelném stylu a naprosto bezchybně a autenticky ji zazpívat. Album Jako Šantidéví bylo její poslední.
hudba

Jako Šántidéví

269 Kč
Nadechnutí - Komplet
Box vydaný v limitované edici uzavírá další úspěšnou etapu Čechomoru.
hudba

Nadechnutí - Komplet

944 Kč
Zobrazuji 101 - 110 z 531 položek
<< < 1 .. 9 10 11 12 13 .. 54 > >>