Nejprodávanější Kniha nebo Mapa v roce 2019
předškoláci

Připravuji se do školy - úkoly pro šikuly - 11%
V této knize najdete mnoho zábavných rad a cvičení pro předškoláky zaměřených na znalost počítání, čtení a úkolu pro procvičení jemné motoriky.
předškoláci

Připravuji se do školy - úkoly pro šikuly

89 Kč
79 Kč
Roztoč to se spinnerem! - 50 super triků a cool aktivit - 11%
Tato jedinečná kniha ti pomůže dostat se mezi ty nejlepší spinneristy. Díky ní objevíš nové úrovně svých dovedností. Najdeš v ní úžasné kousky a hry v podání JůTubera Davida Kinga z GeekBitu.
předškoláci

Roztoč to se spinnerem! - 50 super triků a cool aktivit

179 Kč
159 Kč
Tak chutná duha - 11%

Dopřejte dětem vyzkoušet si, jestli je vaření jejich parketa, a hravou formou je naučte jíst a zamilovat si ovoce a zeleninu. Tahle barevná kuchařka pro děti obsahuje více než 20 receptů, jejichž hlavními hrdiny jsou různé druhy ovoce a zeleniny

předškoláci

Tak chutná duha

224 Kč
199 Kč
Jak jsem velká? - Bublinky - 11%
Žabky jako brčál zelené ve vodě plavou a ráchají se, jak by ne! Nalep zelené velké a malé samolepky tam, kam patří! Zajíčci moc rádi jezdí na výlety společně a cestou si pochutnají na zmrzlině báječně! Zvládneš nalepit modré velké a malé samolepky na
předškoláci

Jak jsem velká? - Bublinky

62 Kč
55 Kč
Šimonovy pracovní listy 24 - 11%
Cílem pracovního sešitu je seznámit děti s nejrůznějšími živočichy a rozvíjet jejich znalosti přírody.
předškoláci
Ukázky

Šimonovy pracovní listy 24

134 Kč
119 Kč
Cestou do Betléma - 11%
Naše vydání díky doprovodným obrázkům (piktogramům) pomáhá dětem se zapamatováním slov a orientací v textu i opticky. Kniha je opatřena také notovým zápisem, což jistě ocení hudebníci.
předškoláci

Cestou do Betléma

234 Kč
208 Kč
Pexeso - Každý je někde doma - 12%
Pexeso umí hrát asi každý. Naše pexeso se jmenuje "Každý je někde doma" a obsahuje 32 dvojic kartiček, na kterých se děti i dospělí učí, kde bydlí jaká zvířátka: někdo v noře, někdo v budce, někdo v boudě, někdo na půdě, někdo v mušli, někdo v hradu.
předškoláci

Pexeso - Každý je někde doma

41 Kč
36 Kč
Létající stroje - 11%

Kniha Létající stroje je určena jak zvídavým nadšencům a obdivovatelům letadel, tak všem budoucím pilotům a konstruktérům. Velice přehledně a srozumitelně seznamuje se základními principy aerodynamiky a fungování letadel.

předškoláci

Létající stroje

359 Kč
319 Kč
Ve škole se nebojím 2 - 11%
Děti jsou od přírody zvídavé a rády se učí novým věcem. Podpořte je v tom a nabídněte jim možnost, jak nové poznatky úspěšně zvládnout. Tento pracovní sešit vám pomůže!
předškoláci

Ve škole se nebojím 2

89 Kč
79 Kč
Znalosti, tvořivost - 11%
Pracovní sešit obsahuje pracovní listy zaměřené na ověření znalostí dítěte a zjištění, jaké jsou jeho tvořivé schopnosti.
předškoláci

Znalosti, tvořivost

53 Kč
47 Kč
Zobrazuji 121 - 130 z 138 položek
<< < 1 .. 11 12 13 14 > >>