Nejprodávanější e-knihy v roce 2019
sci-fi

Keltská brána
Druhá polovina třiadvacátého století, dvě stě let po Apokalypse. Po nekonečných válkách zavládlo Století míru, které už trvá šest let. Pro Oggerda však (jak říká jeho přítel Gowery) "není míru pod lipami". Napínavý sci-fi román.
sci-fi
Ukázky

Keltská brána

144 Kč
Antihrdina
Sedmadvacetiletý Antti Hrdina přijíždí do konzumního KoroNova ze severní země zvané Utopie, která je založená na ideologických heslech a obrovských obětech, díky nimž mohou lidé, zvířata i rostliny žít v náručí Matky přírody.
sci-fi
Ukázky

Antihrdina

249 Kč
Hliněná božstva
Milióny let už žijí Hlinění v područí Kamenů a jejich strašlivého božstva, Kamenné královny. Ulicemi Kamenného města se plíží nejmenší z nejmenších, Hliněný zlodějíček Lot, který vůbec netuší, že se brzy stane ústřední postavou války svého lidu za svobodu.
sci-fi
Ukázky

Hliněná božstva

49 Kč
Odkaz
Shira Calpurnia dostane za úkol chránit listinu prastarých obchodních privilegií, která byla zanechána jako dědictví jejím pravoplatným majitelům....
sci-fi
Ukázky

Odkaz

149 Kč
Planeta ETK-017

Helenka a Viktor vyrážejí na galaktickou výpravu. Jen dvě děti, MoNK a nekonečný vesmír. V budoucnosti vzdálené stovky let je život na naší planetě ponurý a šedivý.

sci-fi
Ukázky

Planeta ETK-017

209 Kč
Rock mého života

Druhý svazek Arkádského cyklu v revidovaném vydáni Příběhy Kuby Nedomého a Dědka Čucháka začaly v románu Měsíc mého života. V lunárním habitatu Arkádie vedou skromné živobytí starožitníků, člověk vedle kyborga.

sci-fi
Ukázky

Rock mého života

279 Kč
Tekoucí svědomí
Představte si našeho hrdinu Petra, utápějícího se v nejistotě, který se vrací na zotavenou po zranění z daleké Guatemaly zpět do vlasti s hlavou plnou drátů a s obavami, jak ho přijme vlastní rodina, která ho považuje za ztroskotance a vyvrhele...
sci-fi
Ukázky

Tekoucí svědomí

129 Kč
Vězení
Rok 2057. Všechny pesimistické předpovědi se naplnily. V důsledku globálního oteplování se dříve úrodná místa proměnila v poušť, není co jísta pít, na jihu zuří války o vodu a na celé planetě se lidé potýkají s důsledky zvýšeného výskytu chorob..
sci-fi
Ukázky

Vězení

52 Kč
Čepel entropie
Řež plná černého humoru a cynismu. Autor komiksu Korektor přichází se svým cynickým prozaickým debutem.
sci-fi
Ukázky

Čepel entropie

199 Kč
Osm světů 2 - Včelí lid
(3x)
Včelí lid je druhá kniha akční fantasy série Osm světů mladé české autorky Marcely Remeňové.
sci-fi
Ukázky

Osm světů 2 - Včelí lid

139 Kč
Zobrazuji 131 - 140 z 178 položek
<< < 1 .. 12 13 14 15 16 .. 18 > >>