Nejprodávanější knihy v roce 2019
druhá světová válka

Meteor I vs létající puma V1
Další publikace ze série Duel britského vydavatelství Osprey tentokrát popisuje relativně krátké období druhé světové války, o to však zajímavější.
druhá světová válka

Meteor I vs létající puma V1

89 Kč
Abeceda druhé světové války - 11%
(1x)
Tato encyklopedie seznamuje čtenáře s významnými postavami, popisuje každou bitvu, každé významné tažení, uvádí desítky vysvětlujících mapek, schémat a plánků.
druhá světová válka

Abeceda druhé světové války

269 Kč
239 Kč
Mnichov ve vzpomínkách pamětníků - 11%
Publikace shrnuje a stručně hodnotí dosud vydanou zahraniční a domácí vzpomínkovou literaturu a především představuje dosud nepublikované české a slovenské memoáry reflektující dění tragického roku 1938.
druhá světová válka

Mnichov ve vzpomínkách pamětníků

198 Kč
176 Kč
Pod ochranou protektorátu - 11%

Práce je věnována v českém prostředí takřka neznámému fenoménu z let druhé světové války, v jehož rámci německé úřady evakuovaly děti z průmyslových měst na západě a severozápadě Německa, ohrožených leteckým bombardováním.

druhá světová válka

Pod ochranou protektorátu

261 Kč
232 Kč
Schwarzheide - Nezapomeňte! - 11%
Vzpomínky těch, kteří přežili krutost esesáků ještě v době, kdy byl Hitler mrtev a válka skončila.
druhá světová válka

Schwarzheide - Nezapomeňte!

215 Kč
191 Kč
Květen 1945 na Mělnicku - 11%
Druhý svazek ediční řady České květnové povstání ve fotografii za pomoci několika set unikátních dobových snímků přibližuje závěr druhé světové války v oblasti „tradičního“ Mělnicka.
druhá světová válka

Květen 1945 na Mělnicku

269 Kč
239 Kč
Němci - 11%
(1x)
Kniha byla napsána proto, že před českou veřejností je trvale zamlčována pravda o německé okupaci a genocidě českého národa, se kterou Němci začali zcela plánovitě již ve válce. V případě jejich vítězství měl být český národ vyvražděn.
druhá světová válka

Němci

126 Kč
112 Kč
Britské válečné námořnictvo za druhé světové války IV. - 46%
Závěrečný svazek se zaměřuje na triumf Spojenců v poslední fázi konfliktu, z něhož Královské námořnictvo sice vyšlo vítězně, ale v němž Británie definitivně ztratila postavení "vládkyně moří".
druhá světová válka

Britské válečné námořnictvo za druhé světové války IV.

183 Kč
98 Kč
Cesta do pekel - 11%
Kniha Cesta do pekel je osobní výpovědí významného představitele německé protihitlerovské opozice, Hanse Bernda Gisevia (1904–1974), jednoho z mála, kterému se podařilo uniknout represivnímu aparátu Velkoněmecké říše.
druhá světová válka

Cesta do pekel

356 Kč
316 Kč
Bouře nad Atlantikem 2. díl
V předkládané knize autor pro čtenáře soustředil popis válečných operací Druhé světové války výhradně v Atlantiku včetně okrajových moří, jako je Baltik, Severní moře, Středozemní moře a v malé ukázce se objevilo také Černé moře.
druhá světová válka

Bouře nad Atlantikem 2. díl

44 Kč
Zobrazuji 151 - 160 z 174 položek
<< < 1 .. 14 15 16 17 18 > >>