Nejprodávanější Kniha v roce 2019
romány

Strážce času
(3x)
Tato evokující próza v sobě nese neobyčejný příběh, který inspiruje čtenáře, aby znovu zvážil své vlastní představy o čase, jak ho tráví a jaký cenný ve skutečnosti je. Poutavá legenda o prvním muži na Zemi, který počítal čas.
romány

Strážce času

332 Kč
Jane Eyre
An iconic novel dressed in a fierce design by acclaimed fashion illustrator Ruben Toledo. This couture-inspired collection also features The Picture of Dorian Gray, Dracula, The Scarlet Letter, Wuthering Heights and Pride and Prejudice.
romány

Jane Eyre

386 Kč
Pákistánská pomsta
Spalující vášeň i nenávist v záhadném Pákistánu Co se stane, když ztratíte paměť a v hlavě vám zůstane pouze absolutní tma? Když se trezor vašich vzpomínek uzavře v nemocničním pokoji, v němž jste se právě probrali z bezvědomí?
romány

Pákistánská pomsta

359 Kč
Pocta Kerouacovi
Román libereckého autora se skládá ze tří v mnoha ohledech odlišných částí. Žánrově je první autobiografický román, v němž je každý z jeho tří oddílů soustředěn na jednoho ze tří vypravěčových životních přátel; druhá část obsahuje Exnerovu ...
romány
Ukázky

Pocta Kerouacovi

212 Kč
Shelter in Place
From Nora Roberts comes the #1 New York Times bestseller Shelter in Place (June 2018)?a powerful tale of heart, heroism...and propulsive suspense.
romány

Shelter in Place

233 Kč
Stéblo na hladině řeky
Životy lidí se podobají plynutí stébla na hladině řeky. Řeka teče zvolna, bez rušících poryvů větru, bez houpavého vlnění, stéblo se zvolna sune podle tvaru proudu do zatím neznámé budoucnosti.
romány

Stéblo na hladině řeky

224 Kč
Buchty švabachem
„Novodobí nomádi“ Zusky Kepplové bloudí Paříží, Londýnem, Helsinkami a Budapeští, často bez jasnější motivace, jako by do cizího prostředí přišli hledat sami sebe a s překvapením zjistili, že i uprostřed Londýna se skrývá malý domov.
romány
Ukázky

Buchty švabachem

179 Kč
Divotvorce
Román se odehrává zejména v poslední čtvrtině 20. století na severu Čech. Ukazuje reálie normalizačního období a začátku současné éry. Osudy bankovního úředníka Františka Posla.
romány

Divotvorce

206 Kč
Hodný holky líbaj líp
Třicátnice Zoey je vycházející hvězdou newyorského kulinářství a také hodná holka z lepší rodiny.
romány

Hodný holky líbaj líp

269 Kč
Kniha moci a elegantních nevěstek
Kniha moci a elegantních nevěstek je bravurně, se sebevědomou energií napsaná kniha splétající prvky grotesky a politického scifi thrilleru. Napínavý příběh zakončený silnou, překvapivou pointou působí jako absurdní komedie, ze které mrazí.
romány

Kniha moci a elegantních nevěstek

80 Kč
Zobrazuji 161 - 170 z 194 položek
<< < 1 .. 15 16 17 18 19 20 > >>