Nejprodávanější e-knihy v roce 2019
naučné, obrazové

Příběh odpadu - 16%

Vysvětlete malým průzkumníkům, jak přírodu nazahltit odpadem Honzík rád navštěvuje babičku a dědečka, kteří ho vlídně provázejí při cestách za poznáním zajímavostí v okolí. Tentokrát se Honzík spolu s kamarádem Tondou snaží zjistit, kde se bere tolik odpadu a zda je možné ho znovu účelně využít.

naučné, obrazové
Ukázky

Příběh odpadu

129 Kč
109 Kč
Příšery všude kolem

Nebojte se příšer kolem sebe Knížka jistě potěší všechny děti, které milují záhady a snaží se jim přijít na kloub. Autorka popisuje nevídané tvory, o kterých si vyprávěli lidé, nejčastěji však námořníci, strašidelné historky. Barvité ilustrace přibližují domnělou podobu bájných tvorů.

naučné, obrazové
Ukázky

Příšery všude kolem

149 Kč
Měli dinosauři blechy?
(1x)

Odhalte tajemství, co se skrývá uvnitř Země!  Kniha nenásilnou formou seznamuje mladé čtenáře se základními geologickými pojmy, je pro děti ve věku 8 až 13 let. Začtěte se do vyprávění Vildy a Fíny o jejich výletech s dědečkem geologem za záhadnými kameny, zkamenělinami a zajímavými místy po českých zemích. Dozvíte se například to, kde u nás můžeme nalézt propasti, kde leží nejbližší kráter a co všechno se dá objevit pod zemí. Můžete pomoci Vildovi s jeho zápisy v deníku. Věrně doprovázet vás bude také Čert a Andělka.

naučné, obrazové
Ukázky

Měli dinosauři blechy?

209 Kč