Nejprodávanější knihy v roce 2019
foto, video

Historie v barvě - 11%
Ikonické momenty z dějin lidstva v živých barvách, jak je viděli tenkrát. Přes 120 černobílých fotografií bylo realisticky a se smyslem pro historický detail kolorováno, a uvedeno v nový život.
foto, video

Historie v barvě

539 Kč
479 Kč
Digitální fotografie polopatě - 11%
Spisovatel, novinář a fotograf Ondřej Neff vám v pokračování svého bestselleru Digitální fotografie polopatě představí 10 základních kroků, které jsou potřeba k dosažení perfektních výsledků.
foto, video
Ukázky

Digitální fotografie polopatě

359 Kč
319 Kč
Ovládněte makro fotografii - 11%
(1x)
Kniha, která vám ukáže úplně nový svět. Svět makrofotografie. Knihu tvoří sedm kapitol, kde v každé z nich najdete spoustu užitečných informací.
foto, video

Ovládněte makro fotografii

359 Kč
319 Kč
222 tipů a triků pro drony - 11%
Lákají vás drony a přemýšlíte o nákupu? Jste již vlastníky dronu a chcete maximalizovat jeho potenciál? Hledáte praktické tipy, jak zlepšit svoje létání a kvalitu videí pořízených dronem?
foto, video

222 tipů a triků pro drony

359 Kč
319 Kč
Drony - fotografování z ptačí perspektivy - 11%
Neotřelá perspektiva ptačího pohledu má sílu diváka doslova uhranout, usadit ho do křesla a donutit jej sledovat záběry světa, který je shora mnohdy hezčí, půvabnější a mystičtější než z naší lidské perspektivy.
foto, video

Drony - fotografování z ptačí perspektivy

269 Kč
239 Kč
Naučte se fotografovat dobře - 11%
Bryan Peterson, autor bestsellerů o (digitální) fotografii, shrnul své předchozí knihy do jediné praktické příručky.
foto, video

Naučte se fotografovat dobře

440 Kč
391 Kč
Jak na skvělé fotografie - 11%

Kniha objasňuje a vysvětluje význam 80 slavných fotografií. Proč se staly slavnými? Co je na nich tak výjimečného? Obsah knihy je rozdělen na deset tematických celků, kde potom v každé z nich objevíme několik slavných snímků.

foto, video

Jak na skvělé fotografie

288 Kč
256 Kč
Kompletní fotografie - 11%
Kniha, která vás provede fotografií od prvních snímků až po pokročilé techniky profesionálů. Nezáleží na tom, jestli jste začátečník, mírně pokročilý nebo zkušený fotograf. V této knize si přijde na to své každý.
foto, video

Kompletní fotografie

476 Kč
423 Kč
Fotografie – to není o nastavení clony - 11%
To, jak fotograf o snímku přemýšlí, co předchází stisku spouště, jak se na fotografování připravit, jak o něm přemýšlet, na co nezapomenout a řada dalších postřehů zkušeného fotografa, to je předmětem této publikace.
foto, video

Fotografie – to není o nastavení clony

405 Kč
360 Kč
Pouliční fotografie - 11%
Publikace je základním průvodcem pro každého, kdo by se chtěl věnovat pouliční (street) fotografii. Na rozdíl od jiných knih o fotografování, se tato více zabývá i chováním fotografa.
foto, video

Pouliční fotografie

242 Kč
215 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 38 položek
1 2 3 4 > >>