Nejprodávanější hudba v roce 2019
rock

Bohemian Rhapsody
Legendární britská kapela Queen s již zesnulým frontmanem Freddiem Mercurym vydává soundtrack k filmu Bohemian Rhapsody, zde na 2 LP. Film oslavuje kapelu, její hudbu a výjimečného frontmana.
rock

Bohemian Rhapsody

1 061 Kč
Pošli to tam!
Michal Pavlíček sestavil novinkové autorské albumvduchu svého vnímání hudby jako svobodnéhohorizontubez hranic a stylových omezení. Sousedí zde tedy skladby různorodé, postavené tu na sólové kytaře, jinde na vokálu.
rock

Pošli to tam!

674 Kč
Má hra 1969-2018
Mimořádná vzpomínka na mimořádného muzikanta.
rock

Má hra 1969-2018

584 Kč
The Wall
11. album legendární Oxfordské kapely z roku 1979 v remasterované verzi.
rock

The Wall

359 Kč
Najvyšší čas
Nové nahrávky vycházejí 5 let po dvouplatinovém albu Živých nás nedostanú. Vznikaly ve studiu Jana Baláže vBratislavě a Elán na něm pracoval víc než jeden rok.
rock

Najvyšší čas

665 Kč
Bombarďák-3FO3
Ideální deska nejen pro děti vám dodá veselou a dobrou náladu. Třetí album rozpustilé party Bombarďák nenechává nic náhodě a punkově přiznává, že vedle rocku jsou i country, ska a folk zábavnou muzikou. Vše se ale musí podávat bombarďáckým stylem.
rock

Bombarďák-3FO3

269 Kč
Rammstein
Německá industrial metalová kapela RAMMSTEIN vydává po deseti letech studiové album. Pilotním singlem je skladba Deutschland, prostřednictvím které kapela oznámila velkolepý návrat.
rock

Rammstein

1 196 Kč
Třecí plochy
V pořadí čtrnácté studiové album kapely nazvané Třecí plochy. Obsahuje 12 písní a otvírákem je předělávka písničky Je to nejistý od J.A.R.
rock

Třecí plochy

476 Kč
Nadechnutí. Živě
Album je živým záznamem netradičního spojení skupiny Čechomor a Kumpanových muzikantů.
rock

Nadechnutí. Živě

332 Kč
Neměj strach / Něžná noc
Pop-rocková formace Něžná noc se narodila z partnerství zpěvačky Blanky Šrůmové, dlouholeté frontwomanky Tiché dohody, a rockového písničkáře Jana Sahary Hedla, někdejšího spoluzakladatele skupiny Precedens ...
rock

Neměj strach / Něžná noc

270 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 161 položek
1 2 3 .. 17 > >>