Nejprodávanější hudba v roce 2019
elektronická

Září
Reedice LP alba mnohohlavého orchestru Zvíře jménem Podzim. S prvním eponymním albem ji spojují české texty a rukopis rostoucího talentu Jakuba Königa, hudebně je ovšem daleko pestřejší.
elektronická

Září

449 Kč
No Tourists
Sedmé album skupiny The Prodigy.
elektronická

No Tourists

584 Kč
Fonók
Motto: Non-exist nations folklore, neboli „Folklór neexistujících národů“ aneb tango, kabaret, cirkus, popsongy, kuchyňský beatbox či freakfolk.
elektronická

Fonók

359 Kč
Slet bubeníků/Gathering of Drummers
Záznam přenesený na toto 2CD byl pořízen 3. října 2004 v Laterně Magice v Praze. Koncert se konal jako součást festivalu Struny podzimu a na albu se sešla celá řada vynikajících muzikantů, jako např. Pavel Fajt, Chris Cutler, Miloš Vacík, Alan Vitouš, Miloš Dvořáček a další.
elektronická

Slet bubeníků/Gathering of Drummers

179 Kč
Íkaros
Cimbál se vznáší nad nigerijským beatem. Když smícháte západoafrický beat kmene Joruba s moravským cimbálem, vznikne album Íkaros, a skupina Android Asteroid na něm posouvá svoji hudbu zas o kousek dál. Bubeník Tomáš Konůpka si vzpomněl na komplikovaný polyrytmický kruhový beat nigerijského kmene Joruba, kde se hrají čtyři doby do tří, a kapela do něj vpustila tklivou melodii moravského cimbálu.
elektronická

Íkaros

179 Kč
2013 REMIXED (2CD)
Dvacet skladeb nabízí nečekaný pohled na ženskou vokální skupinu a jejich skladby. Různorodé verze od ambientních poloh přes dub či breakbeat až po verze, které ctí originál anebo ukazují Yellow Sisters v slušivém elektronickém převleku.
elektronická

2013 REMIXED (2CD)

269 Kč