Nejprodávanější tituly v roce 2019
vokální

Nobody´s Fault… Spirituals and Gospels
Spirituály a gospely + dvě zpěvačkou zhudebněné básně černošského básníka Langstona Hughese v neobvyklých jazzových úpravách kytaristy Miroslava Linky. CD lze vnímat také jako narušení tradičního přístupu a hledání osobité cesty k hudbě.
vokální

Nobody´s Fault… Spirituals and Gospels

224 Kč
2013 REMIXED (2CD)
Dvacet skladeb nabízí nečekaný pohled na ženskou vokální skupinu a jejich skladby. Různorodé verze od ambientních poloh přes dub či breakbeat až po verze, které ctí originál anebo ukazují Yellow Sisters v slušivém elektronickém převleku.
vokální

2013 REMIXED (2CD)

269 Kč
feat.
Profilové kompilační album Doroty Barové, jedné z nejvýraznějších postav české nezávislé hudební scény. Dorota Barová je majitelkou sametového altu, vynikající hráčkou na violoncello, skladatelkou, textařkou a navíc ráda podstupuje hudební výlety do všech žánrů.
vokální

feat.

224 Kč
Kaj Te Žav – Kam ísť
Hvězda slovenské (a romské) populární hudby. Skupina Kali Čercheň interpretuje tradiční romské písně z různých krajin východní Evropy i vlastní songy se suverenitou profesionálů.
vokální

Kaj Te Žav – Kam ísť

269 Kč
Koncert roku myši 2008
CD album Symphony of Song je ojedinělým živým dokumentem unikátního projektu úspěšného koncertního setkání východní a západní hudební tradice, velmi zdařilého prolínání různých hudebních žánrů evropské klasiky, moderního jazzu s čínským a moravským folklórem. Pozoruhodný význam spočívá nejen v jeho vysoké hudebně umělecké hodnotě, také v multikulturně globálním rozměru.
vokální

Koncert roku myši 2008

179 Kč
Singalana
Ženská vokální skupina Yellow Sisters prochází svým zpěvem s lehkostí napříč žánry soulu, funky, r´n´b, world music, jazzu i reggae.
vokální

Singalana

269 Kč
Longe
Zlínská formace Maraca, nořící se do vod etno world music s nádechem jazzu, zhudebnila na svém druhém albu básně nejslavnějšího moderního portugalského autora Fernanda Pessoy.
vokální

Longe

224 Kč