Nejprodávanější tituly v roce 2019
romány

Buchty švabachem
„Novodobí nomádi“ Zusky Kepplové bloudí Paříží, Londýnem, Helsinkami a Budapeští, často bez jasnější motivace, jako by do cizího prostředí přišli hledat sami sebe a s překvapením zjistili, že i uprostřed Londýna se skrývá malý domov.
romány
Ukázky

Buchty švabachem

179 Kč
Divotvorce
Román se odehrává zejména v poslední čtvrtině 20. století na severu Čech. Ukazuje reálie normalizačního období a začátku současné éry. Osudy bankovního úředníka Františka Posla.
romány

Divotvorce

206 Kč
Ella & Kandinský
(1x)
Během malování na bavorském horském úbočí se mladá Gabriele (Ella) Münterová zamiluje do svého ženatého učitele Vasilije Kandinského.
romány
Ukázky

Ella & Kandinský

254 Kč
Kniha moci a elegantních nevěstek
Kniha moci a elegantních nevěstek je bravurně, se sebevědomou energií napsaná kniha splétající prvky grotesky a politického scifi thrilleru. Napínavý příběh zakončený silnou, překvapivou pointou působí jako absurdní komedie, ze které mrazí.
romány

Kniha moci a elegantních nevěstek

80 Kč
Nenapsaný román
Román slovenského spisovatele Stanislava Rakúse (*1940) zachycuje hodnotovou stratifikaci zvráceného systému normalizace, který vytláčí na periférii schopné a favorizuje neschopné nebo bezcharakterní lidi.
romány
Ukázky

Nenapsaný román

224 Kč
Půlnoc
Ve 3. dílu detektivní série se ocitáme na univerzitě v Uppsale, uprostřed bezstarostného studentského večírku. Atmosféra se ale naprosto změní, když jsou během několika dní dvě studentky znásilněny. Krátce nato je nalezena třetí, uškrcená dívka.
romány

Půlnoc

314 Kč
V dobrém i zlém
(1x)
Pro většinu z nás je jedinou jistotou rodina. Rodina jako přístav, kam se můžeme vrátit. Vždy by měl někdo pro někoho existovat. Láska pro lásku i žal pro žal. Ale co když nic takového na světě není?
romány

V dobrém i zlém

269 Kč
Venku prší
Viktor Franc je v životě postaven před problém, jak začít po smrti své ženy znovu, jak najít životní partnerku. Klade si otázku, zda je možné znovu začít, aniž by vše, co člověk prožil předtím, bylo zapomenuto.
romány

Venku prší

224 Kč
Voda mrtvá a živá

Představte si svět, kde je nebezpečné být ženou, kde vychovat dceru vyžaduje drastická opatření.

romány

Voda mrtvá a živá

314 Kč
Záměna
"Rasťa měl všechno, ale na cestě, jakou to získal, ztratil to podstatné, a nakonec téměř i sám sebe.“ Tato ústřední myšlenka rámuje celý příběh, který se odehrává v Bratislavě a na Maltě.
romány

Záměna

269 Kč
Zobrazuji 191 - 200 z 218 položek
<< < 1 .. 18 19 20 21 22 > >>