Nejprodávanější tituly v roce 2019
romány

Voda mrtvá a živá

Představte si svět, kde je nebezpečné být ženou, kde vychovat dceru vyžaduje drastická opatření.

romány

Voda mrtvá a živá

314 Kč
Záměna
"Rasťa měl všechno, ale na cestě, jakou to získal, ztratil to podstatné, a nakonec téměř i sám sebe.“ Tato ústřední myšlenka rámuje celý příběh, který se odehrává v Bratislavě a na Maltě.
romány

Záměna

269 Kč
Cosi o tobě
Ze všech hotelových pokojů v Chicagu si asistentka státního zástupce Spojených států amerických Cameron Lyndeová musela vybrat právě ten, který sousedil s pokojem 1308, kde velmi hlučné a náruživé milostné hrátky skončily vraždou....
romány

Cosi o tobě

251 Kč
Devátý
Román Devátý (A kilencedik) nabízí nejen dobře podanou psychologickou drobnokresbu utlačovaného dítěte, ale zároveň hlubší vhled do poměrů ve společnosti kádárovského komunistického režimu v Maďarsku.
romány

Devátý

206 Kč
Jeden život nestačí
Pavla vyrůstá se dvěma staršími sestrami v pekle příkazů a rozkazů. O co přísnější je vojenská výchova, o to dravější je její touha rodičovskému drilu uniknout. Když se jí to konečně podaří, odnáší si s sebou nenávist a odhodlání pomstít se.
romány
Ukázky

Jeden život nestačí

179 Kč
Kněžna Ludmila
Ludmila se s radostí podvolí otcovu přání a provdá se za přemyslovského knížete Bořivoje. Když se jim narodí syn, jejich štěstí se zdá být úplné. Zdání však klame.
romány

Kněžna Ludmila

251 Kč
Náměsíčná

Mrazivý, vzrušující psychothriller o lžích, ztrátách a touhách skrytých v hlubinách spánku… Krásná Annalee Ahlbergová zmizela.

romány

Náměsíčná

314 Kč
Návrat na panství Tyringham
Příběh o velkých vášních, sžíravé nenávisti a tajných milostných pletkách připomínající oblíbený seriál Panství Downton.
romány

Návrat na panství Tyringham

296 Kč
O té noci
Rylann Pierceová se snažila zaplašit jiskření, které vzniklo mezi ní a miliardářským dědicem a počítačovým expertem v jedné osobě Kylem Rhodesem v noci, kdy se jako studenti seznámili....
romány

O té noci

251 Kč
Postila
Šestatřicet minutových románů skládá dohromady román o autorově životě a díle i o jeho předchozím románu Nepředmětná odysea (2015).
romány

Postila

224 Kč
Zobrazuji 201 - 210 z 220 položek
<< < 1 .. 19 20 21 22 > >>