140 úžasných receptů, více jak 200 barevných fotografií. Seznámí vás s bylinkami, jak je používat při vaření a vše je navíc doplněno spoustou informací a nenahraditelných zkušeností.
Libujete si také v překvapeních? Nic není nemožné. Z mouky, karobového, kypřicího nebo pudinkového prášku – samozřejmě bez lepku – se dají vykouzlit neuvěřitelně chutné kousky vánočního cukroví, nadýchané koláče a buchty i osvěžující moučníky...
Kuchařka dcery Paula McCartneyho
Kuchařka plná jednoduchých a chutných pokrmů, které uspokojí jak vegetariány, tak příznivce živočišných produktů. Mary posbírala staré matčiny recepty, zmodernizovala je a vše doplnila fotografiemi.
Dlouho očekávané pokračování úspěšné knihy Kuchařka lékařů českých, které bylo prodáno přes 6 tisíc výtisků! Druhý díl této unikátní kuchařky opět představí přibližně padesát význačných českých lékařů prostřednictvím jejich esejů o jídle a pití.
Nikdy předtím pro nás nebylo jídlo a pevné zdraví tak aktuálním tématem jako v posledních letech. Strava se přetváří ve spojence, a především když jíme, můžeme myslet na zlepšení kvality života. Tak vznikl koncept „superpotravin“.
Tahle kuchařka je splněným snem všech, kteří zbožňují sladké! Najdete v ní ty nejlepší recepty na tradiční koláče, omračující dorty, hity cukráren i slavné dezerty z celého světa, které se od roku 2004 objevily na stránkách časopisu Apetit.
Vegetariánská kuchařka z Edice Apetit nabízí víc než 150 vegetariánských a veganských receptů, které jsme připravili a uvařili v redakční kuchyni časopisu Apetit. Neřídíme se přitom žádnou ideologií – spojovacím prvkem je radost z jídla a vaření.