Nejprodávanější e-knihy v roce 2019
děti a mládež

Temné nadání – Padlé město - 20%
Za svobodu a vědění se platí cena nejvyšší. Kdo ale bude platit účty? Druhý díl dystopické trilogie z dekadentní Anglie ovládané Mocnými.
děti a mládež
Ukázky

Temné nadání – Padlé město

279 Kč
223 Kč
Terka a bláznivá úča - 20%
Terezka nesnáší školu. Patří prostě k těm dětem, které do školy zrovna moc rády nechodí. Člověk aby jenom seděl, byl tiše, mluvil jenom když se to po něm chce a vůbec dělal věci, které ho moc nebaví.
děti a mládež
Ukázky

Terka a bláznivá úča

139 Kč
111 Kč
V bříšku - 20%
Věděli jste, jak miminko prožívá dobu před svým narozením? Kdy malému človíčkovi v maminčině břiše začínají růst nehty? Kdy si už dokáže cucat palec? Nebo jak čůrá?
děti a mládež
Ukázky

V bříšku

189 Kč
151 Kč
V kůži rytíře - 20%
Dobrodružný příběh o velké statečnosti ze světa rytířských soubojů tě uchvátí důmyslnou zápletkou.
děti a mládež
Ukázky

V kůži rytíře

139 Kč
111 Kč
Válečná smršť - 20%
Za každé vítězství se platí. Mare Barrowová to ví až moc dobře. Když ji zradil Cal, málem ji to zničilo. Nyní je odhodlaná bránit své srdce a zajistit svobodu Rudým i novokrevným. Musí zničit království Norty jednou pro vždy… Jenže to nemůže dokázat sama. Nastane čas, aby spojené síly Calových Stříbrných přívrženců a Šarlatové hlídky ukázaly, co umí.
děti a mládež
Ukázky

Válečná smršť

279 Kč
223 Kč
Valentýnka a daleké kraje - 20%
Kdo už Valentýnku zná, ví, že je to holčička s nevšedními nápady. A na ty netrpělivě čekají její nejlepší kamarádi Jonáš, Péťa a Zuzka. Valentýnka jim vždycky zazpívá a zahraje na klávesy svou písničku, pes Hugo vesele zaštěká a hned se všichni s chutí pustí do nové hry. Jsou prázdniny, a tak se tentokrát Valentýnka rozhodla, že si děti společně založí cestovní kancelář. To bude zábava! Jenže nečekaně se objeví někdo, kdo má o nabídku zájezdu této cestovky opravdu zájem… Volné pokračování knížky Valentýnka a narozeniny
děti a mládež
Ukázky

Valentýnka a daleké kraje

179 Kč
143 Kč
Věda hrou - 20%

120 pokusů k hravému ověření fyzikálních zákonů! Víš, jak funguje teploměr? Jak pracuje potrubní pošta? A že úplně snadno zvládneš vyrobit malé tornádo? Tohle všechno a ještě mnohem víc si můžeš ověřit na 120 pokusech, kterými tě provede profesor Hokus Pokus.

děti a mládež
Ukázky

Věda hrou

189 Kč
151 Kč
Vilma běží o život - 20%
(2x)
Malá Vilma se během běžeckých závodů v Africe ztratí uprostřed neprostupné džungle. Dostane se až do vesnice, kde ji domorodci přijmou za svou. Vilma poznává jejich způsob života, tolik odlišný od toho, co zná, a najde si i nové kamarády. Život v džungli ji fascinuje, zároveň ale touží vrátit se domů. Opustit deštný prales navíc možná budou muset i její noví přátelé, vesnici totiž hrozí, že bude srovnána se zemí. Ale Vilma je odhodlaná nenechat to jen tak!
děti a mládež
Ukázky

Vilma běží o život

189 Kč
151 Kč
Z kouře a kamene - 20%
(1x)

Neotřelá urban fantasy, která se stala vítězným rukopisem literární soutěže Hvězda inkoustu Když se u Carys Obelové objeví jedna z nejmocnějších bytostí města Morigan a zemře jí v náruči, netuší, jak moc se její život změní.

děti a mládež
Ukázky

Z kouře a kamene

199 Kč
159 Kč
Zápisky z Rosewoodu – Princezna v nesnázích - 20%
Lottie Pumpkinová je obyčejná holka, která touží po tom stát se princeznou.Ellie Wolfová je princezna, která chce být obyčejnou holkou. Osud je svedl dohromady, ony šly svým přáním vstříc a své role si jednoduše prohodily.Staly se z nich nejlepší kamarádky a nyní je čeká druhý rok studia v Rosewood Hall.
děti a mládež
Ukázky

Zápisky z Rosewoodu – Princezna v nesnázích

259 Kč
207 Kč
Zobrazuji 211 - 220 z 235 položek
<< < 1 .. 20 21 22 23 24 > >>