Nejprodávanější e-knihy v roce 2019
děti a mládež

Zmije - 20%
(1x)
Sedmnáctiletá Marianne se jednoho dne má stát Zmijí, ochránkyní Dvanácti ostrovů. Ale úřadující Zmije jí stojí v cestě. Zkažený muž bez špetky slitování se plaví po mořích na své válečné lodi, beztrestně zabíjí a za sebou nechává jen bolest a utrpení.
děti a mládež
Ukázky

Zmije

209 Kč
167 Kč
Zmizení Edwina Lindy - 20%

Tajemství Šumavy v ohrožení. První díl dobrodružné série Tromby. Poslední rok byl pro Edwina jako zlý sen. Potom, co za podivných okolností zmizel ve skalách jeho otec a málem přišel o maminku, začínají i na Edwina dorážet temné síly. Brzo si uvědomí, že se jim musí postavit čelem a bojovat, stejně jako hrdinové jeho milovaných fantasy knížek. Spolu s kamarády se rozhodne ochránit tajemství, které mu zanechal otec: mapu Šumavy a záhadný zápisník, který by v rukou mocných proměnil šumavské hvozdy v kamennou poušť.

děti a mládež
Ukázky

Zmizení Edwina Lindy

189 Kč
151 Kč
Zvěrohrátky pro nejmenší - 20%
Roztomilé leporelo spolehlivě zabaví i ty nejzvídavější mrňousky! Milá zvířátka z naší přírody na ilustracích známého českého ilustrátora a v říkankách se spoustou zajímavostí o přírodě vykouzlí úsměv na tvářích všech dětí.
děti a mládež
Ukázky

Zvěrohrátky pro nejmenší

79 Kč
63 Kč
Zvířecí hrdinové – Na Titaniku - 20%

Dobrodružný příběh o zvířatech, lidech, statečnosti, věrnosti a přátelství na pozadní dramatických historických událostí. Když voříšek Mutt zjistí, že má jeho milovaná Alice odplout do Ameriky bez něj, je rozhodnutý následovat ji za oceán za každou cenu.

děti a mládež
Ukázky

Zvířecí hrdinové – Na Titaniku

189 Kč
151 Kč
Měli dinosauři blechy? - 20%
(1x)

Odhalte tajemství, co se skrývá uvnitř Země!  Kniha nenásilnou formou seznamuje mladé čtenáře se základními geologickými pojmy, je pro děti ve věku 8 až 13 let. Začtěte se do vyprávění Vildy a Fíny o jejich výletech s dědečkem geologem za záhadnými kameny, zkamenělinami a zajímavými místy po českých zemích. Dozvíte se například to, kde u nás můžeme nalézt propasti, kde leží nejbližší kráter a co všechno se dá objevit pod zemí. Můžete pomoci Vildovi s jeho zápisy v deníku. Věrně doprovázet vás bude také Čert a Andělka.

děti a mládež
Ukázky

Měli dinosauři blechy?

209 Kč
167 Kč
Patálie s čarováním - 20%
V zasněženém čase těsně před vánočními svátky potká dřevorubec Martin v lese tři mladé a vdavekchtivé čarodějnice. Je postaven před nečekanou volbu, aby si vybral jednu z nich za manželku, leč… Martinovi se do žádné ženitby nechce.
děti a mládež
Ukázky

Patálie s čarováním

80 Kč
64 Kč
Příběhy strýčka Bena - 20%
Chcete vědět, jak být opravdovým rytířem? Poslechněte si příběhy strýčka Bena, které vypráví prvňákovi Ondrovi, a naučte se rytířským ctnostem. Zažijte spolu s nimi chvíle lásky, legrace a pohody.
děti a mládež
Ukázky

Příběhy strýčka Bena

89 Kč
71 Kč
Vánoční snění - 20%
Krkonošské pohádky nás uvádějí do krajiny dětství v podobě zasněžených hor, jejichž údolí v sobě ukrývají v čase Vánoc tolik lidského citu, kolik tato zázračná doba jen unese.
děti a mládež
Ukázky

Vánoční snění

149 Kč
119 Kč
Andílkovo vánoční putování - 20%
Jak může mít někdo tolik smůly? To přece není spravedlivé! Křehký Andílek musí na své zimní pouti překonat hodně strastiplných překážek.
děti a mládež
Ukázky

Andílkovo vánoční putování

229 Kč
183 Kč
Děti vánice - 20%
Národům Podmoří vládnou zasvěcení – elitní čarodějové. Někteří studují zákony fungování magické energie, jiní navrhují složité stroje... a další bojují.
děti a mládež
Ukázky

Děti vánice

99 Kč
79 Kč
Zobrazuji 221 - 230 z 235 položek
<< < 1 .. 21 22 23 24 > >>