Nejprodávanější Kniha nebo Mapa v roce 2019
národní kuchyně

Pes, který jedl lanýže - Suzanne Carreiro - 10%
Víte, co jsou „nahaté“ ravioly, jak se dělá „svaté víno“ a jak chutná scottadito neboli „spálený prst“? Proč je lepší kupovat králíka i s hlavou a co to znamená, když mají těstoviny „duši“?
národní kuchyně

Pes, který jedl lanýže

398 Kč
358 Kč
Tajemství Východu: aneb To nejlepší z asijské kuchyně - 10%
Koukali jsme pod prsty mistrů suši a přes rameno kuchařům těch nejlepších vietnamských bister. Sháněli jsme exotické ovoce a roztodivné bylinky, sami si míchali kari pastu, nakládali kimči, balili jarní závitky a ani na okamžik jsme neodložili hůlky…
národní kuchyně

Tajemství Východu

399 Kč
359 Kč
Umění francouzské kuchyně: Světoznámá bible kulinářského umění, základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně - Julia Childová, Simone Becková, Louisette Berthollová - 10%
(2x)
Světoznámá bible kulinářského umění a základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně.
národní kuchyně
Ukázky

Umění francouzské kuchyně

648 Kč
583 Kč
Traditional czech cuisine - Viktor Faktor - 15%
Kniha plná receptů typických českých pokrmů, které původem sahají hluboko do minulosti, ale staly se tak oblíbenými, že se připravují dodnes. Pokrmy každodenní i ty, které se připravují o svátcích, jako jsou Velikonoce a Vánoce,... Publikace v angličtině.
národní kuchyně

Traditional czech cuisine

399 Kč
339 Kč
Japonská kuchyně: Snadno a rychle - Tim Anderson - 10%
(1x)
Sedm ingrediencí a tato kniha stačí k tomu, abyste se stali mistry japonské kuchyně!
národní kuchyně

Japonská kuchyně

499 Kč
449 Kč
Tajné nedělní recepty naší babičky - Zima - Klára Trnková - 10%
(1x)
V řadě Tajné nedělní recepty najdete menu na každou neděli v roce. Ve čtvrtém sešitku vám babička poradí, co dobrého si dát k obědu v zimě. Najdete tu nejlepší vyzkoušené rodinné recepty s ohledem na roční období.
národní kuchyně

Tajné nedělní recepty naší babičky - Zima

69 Kč
62 Kč
Pražská kuchyně běžná i sváteční - Pavel Růt - 10%
V knize Pražská kuchyně běžná i sváteční Pavel Růt představuje znovu své rozsáhlé znalosti pražských dějin a jejich nejrůznějších aspektů. Nevšední pohled na to, jak se od roku 1800 dodneška poměrně radikálně měnila kuchyně, jak co se vybavení týká.
národní kuchyně

Pražská kuchyně běžná i sváteční

398 Kč
358 Kč
Czech cookbook - Petr Sýkora, Magdalena Wagnerová - 10%
The best recipes of Czech cuisine.
národní kuchyně

Czech cookbook

299 Kč
269 Kč
Dokonalý steak - Marcus Polman - 10%
Pokud si rádi pochutnáte na dokonalém šťavnatém steaku, podávaném se zlatavými hranolky a domácí bearnskou omáčkou či s bílým pečivem, které výborně saje šťávu, je tahle kniha pro vás kulinárním pokladem.
národní kuchyně

Dokonalý steak

399 Kč
359 Kč
Česká kuchyně - kapesní průvodce/česky: To nej... tradice, oblíbená jídla, recepty - Jan Eliášek, Petr Stupka - 10%
Kapesní průvodce specifickými rysy české gastronomie.
národní kuchyně

Česká kuchyně - kapesní průvodce/česky

129 Kč
116 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 45 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>