Skladem Info OKO

Umění francouzské kuchyně: Světoznámá bible kulinářského umění, základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně

Nakladatel:  Jota 2014

Anotace

Světoznámá bible kulinářského umění a základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně.

Pokud máte rádi dobré jídlo a alespoň občas si něco uvaříte, určitě vás už napadlo, jaké by to bylo, kdybyste si připravili nějakou skutečnou francouzskou specialitu podle zaručeně pravého francouzského receptu. Možná jste se o to i pokoušeli a po...

Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Celkové hodnocení
(2x)
Kuchařka (původní vydání je z poloviny minulého století) bez obrázků na tenkém papíře podávala Američankám v 60.letech základní představu o francouzské kuchyni, ovšem s méně širokým záběrem než např. Ecoiffer (který je stále k dostání), naopak ale s o něco podrobněji rozpracovanými popisy přípravy jídel.
Pokud dáváte přednost kuchařkám na...
Více

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Magazín OKO

TV Kosmas

Bon apetit - Američanka s francouzským jazýčkem

Vznikl z toho televizní vařící pořad, později kniha a z pořadu a knihy legenda, a podle legendy byl v roce 2009 natočen film Julie a Julie.

 |  Tomáš Weiss

Autor/Autorka

Kategorie a témata

Bibliografické údaje

Název:
Umění francouzské kuchyně
Autor:
Childová, Julia, Becková, Simone a Berthollová, Louisette
Nakladatel:
Jota
EAN:
9788074624414
ISBN:
978-80-7462-441-4
Originál:
Mastering of the Art of French Cooking
Překlad:
Sládek, Jan
Popis:
1× kniha, vázaná, 896 stran, česky
Rozměry:
16 × 23 cm
Rok vydání:
2014 (1. vydání)