Nejprodávanější tituly v roce 2019
řemesla - dílna

Komíny - 20%
Třetí vydání publikace aktuálně (podle nových evropských norem) a srozumitelně seznamuje čtenáře s problematikou odvodu spalin od spotřebičů na tuhá, kapalná a plynná paliva. Dotýká se jak novostaveb, tak i rekonstrukcí.
řemesla - dílna
Ukázky

Komíny

144 Kč
115 Kč
Tvořivá recyklace v zahradě - 11%
Z recyklovaných předmětů a materiálů, snadno dostupných z domácích zdrojů nebo v obchodech pro kutily, se naučíte vyrábět vše potřebné pro vaši zahradu od ptačího krmítka až po altánek!
řemesla - dílna

Tvořivá recyklace v zahradě

269 Kč
239 Kč
Ochrana dřeva - 20%
Kniha je určena stavebníkům, projektantům, majitelům nemovitostí. Uznávaný odborník seznamuje čtenáře se způsoby a možnostmi ochrany dřeva proti biologickým napadením a ostatním vlivům.
řemesla - dílna
Ukázky

Ochrana dřeva

118 Kč
94 Kč
Tepelné čerpadlo pro váš dům - 20%
Kniha pomůže zájemcům při výběru tepelného čerpadla, aby se dokázali správně a kvalifikovaně rozhodnout a udělali si představu o rozsahu a důležitosti celé instalace.
řemesla - dílna
Ukázky

Tepelné čerpadlo pro váš dům

135 Kč
108 Kč
Hospodárné vytápění domů a bytů - 20%
Kniha je určena majitelům domů a bytů, studentům i projektantům. Pomůže čtenáři vytvořit si jasnou představu o rozhodujících kritériích, podle nichž se volí vytápěcí soustava se zřetelem k ekonomice vytápění.
řemesla - dílna
Ukázky

Hospodárné vytápění domů a bytů

118 Kč
94 Kč
Podlahové vytápění - 20%
Jediná kniha na našem trhu s praktickým návrhem na montáž podlahového vytápění, v níž zkušený autor popisuje srozumitelnou formou vše důležité, co se týká výběru, návrhu, výhod a nevýhod systémů podlahového vytápění.
řemesla - dílna
Ukázky

Podlahové vytápění

110 Kč
88 Kč
Kůže - 20%
Názorný průvodce výběrem, šitím, opravami kůže. V první části knihy jsou popsány pomůcky a základní způsoby šití, nýtování a zdobení kůže. Druhou část tvoří postupové návody na vlastnoruční zhotovení opasku, vodítka na psa, závěsného pouzdra ...
řemesla - dílna
Ukázky

Kůže

237 Kč
190 Kč
Práce se dřevem - 11%
Je libo psí boudu? Lehátko, poličku nebo barový pult? Žádný problém. S touhle knihou to bude hračka. Práce se dřevem může být zábava. A vůbec to není tak těžké, jak se možná obáváte.
řemesla - dílna

Práce se dřevem

449 Kč
399 Kč
Odstraňování vlhkosti - 20%
Máte vlhký sklep nebo dokonce mokré zdi v bytě? Nevíte, jak je možné se vlhkosti zbavit? Pak vám pomůže tato praktická příručka. Dozvíte se v ní, jak je možné vlhkost změřit, jaké mohou být její příčiny i jakou metodu zvolit k jejímu odstranění.
řemesla - dílna
Ukázky

Odstraňování vlhkosti

135 Kč
108 Kč
Paličkování III
Paličkovaná krajka má mnoho podob. Od tradičních jemných deček až po moderní a neobvyklé oděvní doplňky. Vyzkoušejte si propojení klasické techniky a netradičního materiálu.
řemesla - dílna

Paličkování III

134 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 37 položek
<< < 1 2 3 4 > >>