Nejprodávanější tituly v roce 2019
řemesla - dílna

Betonujeme svépomocí - 20%
Chystáte se doma nebo na chatě betonovat? Pak je právě pro vás určena naše publikace. Autoři vás provedou úskalím výběru správného typu betonu vhodného pro stavbu svépomocí.
řemesla - dílna
Ukázky

Betonujeme svépomocí

135 Kč
108 Kč
Odvodnění domu - anglické dvorky, drenáže, vzduchové dutiny - 20%
Odvodňovací systémy byly a stále jsou nejdůležitější součástí každé stavby. S anglickými dvorky se setkáváme už u historických staveb a pořád jsou výborným opatřením proti vnikání vody do zdiva.
řemesla - dílna
Ukázky

Odvodnění domu - anglické dvorky, drenáže, vzduchové dutiny

135 Kč
108 Kč
Solární soustavy - 20%
Využití sluneční energie v bytových domech má v souvislosti se snižováním energetické náročnosti přípravy teplé vody a vytápění vysoký potenciál vzhledem k výrazně lepším energetickým a ekonomickým parametrům instalací solární tepelné techniky.
řemesla - dílna
Ukázky

Solární soustavy

135 Kč
108 Kč
Údržba chaty a chalupy - 20%
Publikace je určená pro majitele chat a chalup a všechny domácí kutily, kteří se zajímají jak svépomocí udržovat či renovovat nemovitost.
řemesla - dílna
Ukázky

Údržba chaty a chalupy

135 Kč
108 Kč
Masivní dřevěné podlahy - 20%
Autor knihy přehledně a srozumitelně čtenáře seznamuje nejen s technologickými postupy při pokládce podlahy, zásadami výběru typu podlahy, ale i se správnou údržbou masivních dřevěných podlah. Kniha je doplněna barevnými fotografiemi.
řemesla - dílna
Ukázky

Masivní dřevěné podlahy

149 Kč
119 Kč
Rodinný dům - 20%
Kniha je určena všem, kdo uvažují o stavbě rodinného domu a přemýšlí o tom, jak bude jejich vysněné obydlí vypadat. Při stavbě rodinného domu totiž čekají na stavebníky různá úskalí a nejdůležitější rozhodnutí je třeba učinit ještě před začátkem stavění.
řemesla - dílna
Ukázky

Rodinný dům

149 Kč
119 Kč
Větrání a klimatizace domů a bytů - 20%
Každý obytný nebo pracovní prostor vyžaduje jiný způsob výměny a úpravy vzduchu. Druhé vydání knihy je proto zaměřeno především na vhodné návrhy klimatizace v budovách.
řemesla - dílna
Ukázky

Větrání a klimatizace domů a bytů

149 Kč
119 Kč
Voda pro chataře a zahrádkáře - 20%
Kniha je užitečnou příručkou zejména pro chataře, chalupáře i zahrádkáře, kteří nemohou své pozemky a stavby připojit na veřejnou přípojku vody ani na přípojku elektrického proudu.
řemesla - dílna
Ukázky

Voda pro chataře a zahrádkáře

149 Kč
119 Kč
Povrchové úpravy dřeva - 20%
Zkušená autorka vás seznámí s jednotlivými druhy nátěrových hmot vhodných pro dokončování materiálů na bázi dřeva a se způsoby nanášení ať už jde o lakování, moření, lazurování či lepení.
řemesla - dílna
Ukázky

Povrchové úpravy dřeva

152 Kč
122 Kč
Jak jednat se stavebním úřadem - 20%
Jednotlivé kapitoly této publikace vás zasvětí do tajů stavebního zákona, a to v rozsahu potřebném pro výstavbu běžného rodinného domu. Poradí, co si připravit, co nezapomenout a nad čím se zamyslet, než se vydáte na stavební úřad.
řemesla - dílna
Ukázky

Jak jednat se stavebním úřadem

127 Kč
102 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 37 položek
<< < 1 2 3 4 > >>