Nejprodávanější e-knihy v roce 2019
česká

Jako v nebi, jenže jinak
(12x)
Samotáři nežijí jen na Šumavě. Aleš Palán, autor bestselleru Raději zešílet v divočině, přináší setkání s dalšími solitéry žijícími stranou civilizace. Rok a půl za nimi jezdil do oblastí od Chodska po Bílé Karpaty, od Jizerských hor po Beskydy.
česká
Ukázky

Jako v nebi, jenže jinak

497 Kč
Aristokratka a vlna zločinnosti na zámku Kostka
(14x)
Čtvrtý díl úspěšné série humoristických románů o „poslední aristokratce“.
česká
Ukázky

Aristokratka a vlna zločinnosti na zámku Kostka

159 Kč
Rudý Zeman
(2x)
Rudý Zeman je opět příběhem novinářského pátrání, které jde do hloubky zásadních politických etap Miloše Zemana a jeho vztahů.
česká
Ukázky

Rudý Zeman

249 Kč
Raději zešílet v divočině
(19x)
Někteří si postavili v lese chýši, jiní žijí v maringotkách, případně na horských samotách. Jeden přespává přímo pod stromy.
česká
Ukázky

Raději zešílet v divočině

497 Kč
Duch znojemských katakomb - 30%
(1x)
Oldřich z Chlumu přijíždí spolu s panošem Otou jako jeden z vyslanců českého krále do Znojma, kde se koná jednání o smíru mezi moravskou a rakouskou šlechtou. Vše je předem dohodnuto a jde jen o to, aby se ochota ze smíru veřejně potvrdila.
česká
Ukázky

Duch znojemských katakomb

199 Kč
139 Kč
Poslední aristokratka
(61x)
František Antonín hrabě Kostka z Kostky je potomek šlechtického rodu, žijící v New Yorku. Po pádu komunistického režimu se s americkou manželkou Vivien a dcerou Marií (III.) vrací do Čech, aby převzal rodové sídlo.
česká
Ukázky

Poslední aristokratka

160 Kč
Rekonstrukce
(6x)
V pořadí třetí román úspěšné prozaičky Viktorie Hanišové je o přitažlivosti prázdných míst, o podmanivosti pádu do temnoty.
česká
Ukázky

Rekonstrukce

229 Kč
KAR
(3x)
Známý spisovatel se vrací do rodného města na základě anonymního písemného pozvání, aby pomohl vyřešit sérii nepochopitelných, zdánlivě nesouvisejících vražd. Karlovarský horor však pokračuje i za jeho pátrání po vrahovi.
česká
Ukázky

KAR

248 Kč
Kronika zániku Evropy - 30%
(15x)
Román vypráví o osudech rodiny Wagnerů, která prožívá postupný úpadek evropské civilizace. Kniha je rozdělena na dvě části. První díl nazvaný „Jak to celé začalo“ popisuje léta 1984 – 2019 a vychází z reálného vývoje Čech a Evropy.
česká
Ukázky

Kronika zániku Evropy

349 Kč
244 Kč
Křišťálový klíč - Falknovská huť - 30%
(8x)
Nová historická sága Vlastimila Vondrušky se odehrává v době od třicetileté války až do revolučního roku 1848, kdy bylo zrušeno poddanství jako poslední bašta feudalismu.
česká
Ukázky

Křišťálový klíč - Falknovská huť

299 Kč
209 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 .. 100 > >>