Nejprodávanější knihy v roce 2019

Prašina - Černý merkurit
(4x)
Prašinu sevřel mráz, neobydlené ulice jsou zaváté sněhem. Od prvního dobrodružství Jirky a En uplynuly měsíce, přímo v tajemné čtvrti si vybudovali klubovnu zvanou Doupě a objevili prašinskou část Krchleby, ze které přichází hrozba pro celé město.
Ukázky

Prašina - Černý merkurit

260 Kč
Recept(y) na zhubnutí
(2x)
Čtenáři v druhé knize Karolíny Hrubešové najdou dalších 130 receptů na zdravá a velmi chutná jídla, kterých se můžou najíst do sytosti a přesto ubývat na váze – což je (mnohdy nepřiznaný) sen většiny bojovníků s obezitou.
Ukázky

Recept(y) na zhubnutí

179 Kč
Rudý Zeman
(6x)
Rudý Zeman je opět příběhem novinářského pátrání, které jde do hloubky zásadních politických etap Miloše Zemana a jeho vztahů.

Rudý Zeman

314 Kč
Najděte si svého marťana
(12x)
V knize Marka Hermana objevíte svěží pohledy a úvahy z oblasti psychologie a mezilidských vztahů. Zaujme vás zejména to, s jakým citem autor popisuje svět malých dětí - jeho pojetí je sympatickou pozvánkou do světa dětské psychiky.
Ukázky

Najděte si svého marťana

260 Kč
Teorie podivnosti
(4x)
Vypravěčka Ada Sabová, mladá vědkyně z „Ústavu mezioborových studií člověka“, je v mnohém typickou (nikoli však stereotypní) moderní intelektuálkou, která se pokouší vybalancovat osobní život a kariéru.
Ukázky

Teorie podivnosti

313 Kč
Hodiny z olova
(7x)
Rozsáhlý román inspirovaný autorčinými pobyty v Číně. Do osudu několika rodin odlišných generací z evropských zemí i sociálních vrstev zasáhne tatáž rozhodující věta. Kniha získala cenu Magnesia Litera 2019 - Kniha roku
Ukázky

Hodiny z olova

449 Kč
Pád Gondolinu
(2x)
Příběh z dávnověku Tolkienova světa, pojedávající o Morgothově snaze zničit město Gondolin, jež vystavěli Noldor, elfové, kteří se vzepřeli bohům a opustili bájný Valinor.
Ukázky

Pád Gondolinu

313 Kč
Tanec s draky
(1x)
Sedm království se zmítá v agónii intrik a zrady. Také proto se pozornost vypravěče upírá jiným směrem – na východ. Za mořem povstává z popela a prachu mocná vládkyně – Daenerys z rodu Targaryenů, matka draků, kteří stále rostou a sílí.

Tanec s draky

799 Kč
Prázdniny v Evropě
(5x)
Vložte řízek mezi chleby a vydejte se za čtvrtým prázdninovým dobrodružstvím s Ladislavem Ziburou. Stopování nezemřelo. To jen někteří stopaři.

Prázdniny v Evropě

404 Kč
Oheň a krev
(4x)
Oheň a krev, úvodní svazek dvoudílných dějin rodu Targaryenů, představuje ty nejvyhrocenější podoby hry o trůny a nabízí zcela nový pohled na bouřlivou, často krvavou a vždy fascinující historii Západozemí.
Ukázky

Oheň a krev

670 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 .. 100 > >>