Nejprodávanější e-knihy v roce 2019
společenské vědy

Víme si rady s duchovními potřebami nemocných? - 20%
Iniciátorka a propagátorka hospicového hnutí v České republice - MUDr. Marie Svatošová - je bestselleristkou Karmelitánského nakladatelství.
společenské vědy
Ukázky

Víme si rady s duchovními potřebami nemocných?

152 Kč
122 Kč
Vrcholoví šachisté a sovětská společnost - 20%
Čtenář se v knize například dozví, co znamenal "formalismus v šachové skladbě" nebo jak se údajně liší "židovský a árijský šach". A také to, že Botvinnik využíval své nezpochybnitelné autority nejen k vlastnímu prospěchu.
společenské vědy
Ukázky

Vrcholoví šachisté a sovětská společnost

99 Kč
79 Kč
Vyschly nám slzy… - 20%
Na přelomu 40. a 50. let minulého století přišlo z Řecka do Československa přibližně dvanáct tisíc běženců stižených občanskou válkou. Mysleli si tehdy, že se jedná pouze o přechodný pobyt. Záhy se ale dočasné útočiště proměnilo v druhý domov.
společenské vědy
Ukázky

Vyschly nám slzy…

199 Kč
159 Kč
Církve a české školství - 20%
Výuka náboženství na základních a středních školách, teologické bádání na školách vysokých a zřizování církevních škol k obecné výuce všem předmětům se v posledních staletích stalo projevem náboženské svobody jednotlivce.
společenské vědy
Ukázky

Církve a české školství

271 Kč
217 Kč
Čerwuiš aneb Z Pacheka do Pacheka oklikou přes střední Evropu - 20%
(1x)
Skutečný příběh Čerwuiše, jihoamerického indiána z paraguayského kmene Čamakoko, kterého přivezl roku 1908 do Praha cestovatel A. V Frič.
společenské vědy
Ukázky

Čerwuiš aneb Z Pacheka do Pacheka oklikou přes střední Evropu

99 Kč
79 Kč
Etika a komunikace v medicíně - 20%
Publikace představuje poměrně komplexní pohled na etiku a komunikaci v medicíně, která zahrnuje celou řadu obecných, ale i dílčích a speciálních témat, přičemž zasahuje do hlubších teoretických i praktických souvislostí.
společenské vědy
Ukázky

Etika a komunikace v medicíně

637 Kč
510 Kč
Kultura jako faktor volného času - 20%
Monografie se pokouší přispět k odpovědi na otázku, jakým způsobem lidé tráví svůj volný čas, jaká část jejich volnočasových aktivit je kulturní povahy a zejména jak tyto aktivity souvisí s ostatními způsoby trávení volného času.
společenské vědy
Ukázky

Kultura jako faktor volného času

69 Kč
55 Kč
Skrytá autorita - 20%
Lidská víra významně ovlivňuje činnost politických stran, církví, ekologických organizací i vědeckých skeptiků. Víra je emocionální stav, díky kterému jednáme podle psychologie davu. Kniha se zabývá psychologickými a sociologickými aspekty lidské víry.
společenské vědy
Ukázky

Skrytá autorita

168 Kč
134 Kč
Sociologie zločinu - 20%
(1x)
Kniha se zabývá deviací v sociologickém slova smyslu. Proč se lidé chovají jinak, než se od nich očekává, a jaké to má příčiny? Co je normální? Co je skutečně přestupek a co zločin? Jak se může společnost bránit a jak má delikventy trestat?
společenské vědy
Ukázky

Sociologie zločinu

176 Kč
141 Kč
Soudobá sociologická teorie - 20%
Kniha se nevěnuje teoretizování o společnosti jako takové, ale přináší pojednání o vybraných teoriích a teoreticích, kteří zásadním způsobem přispěli k rozvoji sociologického myšlení.
společenské vědy
Ukázky

Soudobá sociologická teorie

271 Kč
217 Kč
Zobrazuji 291 - 300 z 311 položek
<< < 1 .. 28 29 30 31 32 > >>