Nejprodávanější tituly v roce 2019
romantika

Čas mezi námi
(1x)
Středoškoláci Anna a Bennett se správně nikdy neměli potkat. Ona žije v roce 1995 v malém městečku poblíž Chicaga, on v roce 2012 v San Francisku. Bennett však disponuje zcela výjimečnou schopností: dokáže cestovat časem i prostorem.
romantika
Ukázky

Čas mezi námi

233 Kč
Muž se stříbrnýma očima
Televizní moderátorka Jordan už překonala krizi ve vztahu se svým manželem, známým fotografem Benjaminem, a těší se na příchod prvního potomka. Jenomže v Hollywoodu je rodinné štěstí přelétavé.
romantika
Ukázky

Muž se stříbrnýma očima

149 Kč
Můžeš-li se vdát dnes, neodkládej to na zítřek - 30%
Alicia Wallensteinová se v osmnácti letech stala svobodnou matkou, a i když jí rodiče hodně pomáhají, aby mohla odmaturovat a dokonce jít na vysokou, její život se neodvíjí zrovna splavně.
romantika
Ukázky

Můžeš-li se vdát dnes, neodkládej to na zítřek

169 Kč
118 Kč
Na prahu dospělosti
Autorka, jejíž spisovatelskou doménou je žánr citového románového čtení pro ženy, ve svém díle poutavě rozvíjí příběh dvou mladičkých kamarádek.
romantika

Na prahu dospělosti

224 Kč
Osudy žen
Tato kniha nám ukazuje zcela jiný pohled na osudy žen, které žijí mezi námi, a přesto je pojí zcela výjimečné životní zkušenosti. Deset vybraných žen nám odhaluje svoje postoje a přibližuje mnohdy velmi dramatické zážitky.
romantika
Ukázky

Osudy žen

69 Kč
Pro lásku ke koním
První kniha ze série Jinny z Finmory.
romantika

Pro lásku ke koním

169 Kč
Sebelhářka
Po úspěšné Sbírce motýlů nový román Viktorie Besó! Vzrušující příběh o nenaplněných a raněných citech, o souboji srdce s rozumem, o touze a vášni. Danielin život s úspěšným sobcem se mění ve chvíli, když jí do života vstoupí jiný muž.
romantika
Ukázky

Sebelhářka

99 Kč
Sestra Angelika a nový lékař - 30%
Malý Jan seděl rozmrzele u okna a vyhlížel do nemocničního parku, kde dováděli malí králíčci. Ačkoliv dříve býval u zvířátek každý den, teď, když ho tam chtěl vzít nový dětský lékař, doktor Holzbacher, zarputile odmítal....
romantika
Ukázky

Sestra Angelika a nový lékař

30 Kč
21 Kč
Sestra se srdcem ze zlata - 30%
Hezká sestra Angelika měla za sebou těžký den v nemocnici Svatého Michala. Osušila nesčetné dětské slzy a rozdávala naději a útěchu. Ano, když přišla Angelika do nemocnice, zdálo se, že se tam hned rozjasnilo...
romantika
Ukázky

Sestra se srdcem ze zlata

30 Kč
21 Kč
Vůně pouštní růže
Před dvaceti lety nalezli Fanny jako nemluvně u brány kláštera. Dospěla a nyní odhodlaně pátrá po svém původu, i když jako jediné vodítko jí slouží náramek ze skleněných perel.
romantika
Ukázky

Vůně pouštní růže

242 Kč
Zobrazuji 291 - 300 z 315 položek
<< < 1 .. 28 29 30 31 32 > >>