Nejprodávanější hudba v roce 2019

Zappa In New York
Reedice alba z roku 1978 Franka Zappy na třech LP.

Zappa In New York

1 457 Kč
7
Sedmé album hvězdy tanečních parketů a parties. Francouzský DJ a producent ho pojal velkoryse jako dvojalbum.

7

710 Kč
A Foot In The Door
Kompilační album A Foot In The Door vyšlo původně v roce 2011 na CD a obsahuje nejznámější skladby skupiny z období 1967 –1994 včetně Wish You Were Here, Comfortably Numb, Shine On You Crazy Diamond, See Emily Play nebo High Hopes.

A Foot In The Door

719 Kč
A Million Degrees
Kapela Emigrate, jejímž členem je například kytarista Rammstein Rochard Z. Kruspe, vydává třetí album A Million Degrees. Na desce se nachází 11 skladeb.

A Million Degrees

359 Kč
Ain't But One
I v jednadvacátém století můžete zažít pravou americkou sobotní noc padesátých let! Nové CD Charlie Slavík Revue - Ain’t But One přináší výběr jedenácti písní, natočených na živém koncertu této neuvěřitelně autentické kapely.

Ain't But One

224 Kč
Appetite For Destruction
Jedna z nejlegendárnějších rockových kapel hudební historie Guns N' Roses vydává reedici svého debutového alba Appetite For Destruction: Locked N' Loaded Edition. Jde o Svatý grál, který nesmí chybět ve sbírce žádného pravého fanouška.

Appetite For Destruction

287 Kč
Bad Time For Gentlemen
Nezaměnitelný rukopis Romana Holého, výtečné výkony vokalistů Matěje Rupperta a Terezy Černochové a špičková jména světového věhlasu.

Bad Time For Gentlemen

296 Kč
Barvy
Marta Jandová vydává své první sólové album Barvy. A nebude to jen tak! Marta má výrazné rodinné hudební zázemí a patří u nás mezi velmi populární zpěvačky. O to víc je překvapivé, že na její debutové album si domácí fanoušci museli počkat tak dlouho

Barvy

374 Kč
Colors
Album obsahuje esenci poctivé rockové muziky, čirou radostzhraní, dotek hudby 70. a 80. let. Album otevírá skladba Lazy Girl, která byla inspirovánaRolling Stones.

Colors

314 Kč
Confessin' The Blues Vol.1
Výpravná kompilace vydávána pod záštitou samotných Rolling Stones s obalem, který je dílem jejich kytaristy Ronnie Wooda, obsahuje nahrávky bluesových legend, které měly na tvorbu RS velký vliv.

Confessin' The Blues Vol.1

710 Kč
Zobrazuji 331 - 340 z 569 položek
<< < 1 .. 32 33 34 35 36 .. 57 > >>